Bij Studio Bieb kun je ook terecht voor het ontwerpen van een logo en jouw huisstijl. Hierbij kun je denken aan onder andere een websitebanner, visitekaartje, flyers, templates voor je content op social media, illustraties en gepersonaliseerde kleurplaten. 

 

Van te voren hebben we contact over wat jij in gedachten hebt en of dat past bij Studio Bieb. Zodra we besloten hebben dat we een match zijn, ga ik voor jou aan de slag. Afhankelijk van wat ik ga ontwerpen en hoe uitgebreid je het wilt hebben, zijn er correctierondes. 

 

Hieronder vind je een overzicht van wat ik zoal aanbied. Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen. 

 

Waarvoor kun je bij mij terecht? 

Logo 
Websitebanner
Karaktertje (poppetje) 
Profielafbeelding
Social media, onder andere Facebookbanner en templates

    voor content (zoals FB, Instagram, stories)
Kleurplaat
Visitekaartjes
Flyers & Posters
Uitnodigingen
Diploma's 
Schrijfblokjes
Cadeaubonnen
Spaarkaarten
Houten poppetje 
Ansichtkaarten
Bedanktkaartjes 
Logostickers 

 

Wist je dat het ook mogelijk is om een abonnement af te sluiten. Je krijgt dan iedere maand/ kwartaal een aantal illustraties voor op  je social media. Of iedere keer bijvoorbeeld een nieuwe kleurplaat of Facebookbanner.

 

Mocht je nu een fantastisch idee hebben, wat hier niet tussen staat, neem dan vooral contact met mij op. Ik denk graag met jou mee, om samen iets moois te maken. 

 

"Voor onder andere deze bedrijven en organisaties mocht ik al mooie dingen ontwerpen. Variërend van kleurplaten tot logo en huisstijl."

Wist je dat het ook mogelijk is om kant & klare kleurplaten en andere producten te bestellen en  te gebruiken voor jouw kleine klantjes? Deze producten zijn niet exclusief voor jou gemaakt, maar nog steeds erg leuk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kleurplaten, heldendiploma's, beloningskaartjes, spaarkaarten.