Hier staan de algemene voorwaarden, de kleine saaie en officiële lettertjes. Ze zijn niet leuk, maar ze horen erbij. Lees ze van tevoren goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als je een bestelling plaatst, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden 

Algemene voorwaarden “Studio Bieb” 10-09-2019 (laatste keer aangepast 08-05-2020)
Versie 1

Algemeen
Identiteit van de ondernemer
Bilitis Nieuwenhuijsen | Studio Bieb
Zinkeling 51 (dit is NIET het workshopadres!)
2771 NZ Boskoop
0712-260100 (liefst via whatsapp)
E-mailadres: vrolijk@studiobieb.nl
KvK-nummer: 65577671
Btw-identificatienummer: NL001983243B50

 

Algemene voorwaarden Studio Bieb

Bedenktijd & retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw postvervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Studio Bieb geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via vrolijk@studiobieb.nl Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met vrolijk@bieb-a-boo.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.
Maatwerk uitgezonderd
Producten die speciaal voor  u gemaakt worden, en via deze webwinkel gekocht, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Dit geldt voor alle  producten met eigen naam, tekst, data en de volledig gepersonaliseerde producten. 

Digitale producten uitgezonderd
Producten die u bestelt en die digitaal geleverd worden, kunnen na verzending niet meer retour genomen worden.

Annuleren bestelling
Het kan iedereen overkomen, dat je in een opwelling iets bestelt, en het later toch liever niet wilt hebben. Een bestelling kan alleen geannuleerd worden, indien het product nog niet gemaakt wordt. Zodra het productieproces is begonnen, is het te laat. Kant en klare producten kunnen geannuleerd worden, totdat ze op de post zijn gedaan. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Ik probeer dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd en verzendkosten

Belangrijk! Studio Bieb is een eenvrouwsbedrijf. Naast Studio Bieb ben ik nog moeder van 3 kinderen, werk ik parttime als leerkracht. Alles wat bij een bedrijf komt kijken doe ik ook nog eens zelf. Dit gaat van producten maken, inpakken, verzenden, administratie, mailwisselingen, website onderhoud etc. Hierdoor is het onmogelijk voor mij om zo snel te kunnen leveren als de grote webshops dat wel kunnen. Daarnaast is gratis of goedkoop verzenden ook geen optie. 

 

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Studio Bieb verstuurt de pakketjes via PostNL of DHL. Dit gebeurt ongeveer 3x per week. PostNL bezorgt niet op zondag en maandag. Houdt hier rekening mee met het bestellen. 
Producten die op voorraad zijn zullen, na betaling, doorgaans binnen 5 werkdagen aangeboden worden bij PostNL of DHL
Producten die speciaal voor jou gemaakt moeten worden, hebben een langere levertijd. Deze levertijd gaat ook pas in als de betaling binnen is bij Studio Bieb. Dit kan oplopen tot ongeveer 3 weken, de verwachte levertijd staat bij het product.  Als het product verstuurd wordt, krijg je hiervan een mail. 


Bij een bestelling van meerdere producten wacht Studio Bieb meestal totdat alle producten verzendklaar zijn. Mocht je dit liever niet hebben, dan kun je contact opnemen met Studio Bieb. Er kunnen dan extra verzendkosten gerekend worden. 
Wijzigingen in de levertijden (bijv. in vakanties) worden aangegeven op de website en op Facebook, en natuurlijk ook in het bestelproces. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen in Nederland:

v.a €1,90 voor bestellingen die door de brievenbus passen via PostNL
€4,10 voor brievenbuspakketjes via PostNL
€6,00 voor pakketten via PostNL
Ook bestaat er de mogelijkheid om te verzenden via DHL: 
€5,65 voor een pakket 

Je kunt ook een servicepoint selecteren tijdens het bestellen, als je liever hebt dat je pakket niet thuisbezorgd wordt. 

 

Je dient zelf zorg te dragen voor de juiste verstrekking van de adresgegevens. Studio Bieb is niet verantwoordelijk voor het niet aankomen of zoek raken van de post als de adresgegevens onjuist zijn doorgegeven. 
Als het pakketje verstuurd wordt, ontvang je daarvan altijd een bevestiging. Mocht het dan na 5 werkdagen nog niet bezorgd zijn, dan kun je contact opnemen met Studio Bieb. Houdt er rekening mee dat tijdens drukke perioden zoals rondom feestdagen, de levertijd langer duurt. 
Studio Bieb maakt geregeld gebruik van reeds eerder gebruikte enveloppen en doosjes. Dit om kosten en het milieu te sparen. 

 

Ophalen: 
Producten kunnen ook opgehaald worden bij Studio Bieb. Dit kan alleen op afspraak. 
De producten kunnen al betaald worden tijdens het bestelproces. Anders kunnen ze bij het ophalen betaald worden met pin, een Tikkie of gepast contant geld. Om een afspraak te maken kun je contact opnemen met Studio Bieb.
Houd er rekening mee dat er naast Studio Bieb een gezin gerund wordt én er ook nog andere werkzaamheden in het onderwijs zijn. Het is dus niet altijd zo dat bij ophalen de spullen eerder in bezit zijn, omdat het ophalen niet dagelijks kan plaatsvinden. 

Garantie en klachten:

Garantie:
De handgemaakte producten van Studio Bieb worden met de grootste zorg en liefde gemaakt. Mocht een product kapot gaan of gebreken vertonen, mits goed gebruikt en volgens de handleiding, binnen een redelijke verwachte levensduur, dan kun je contact opnemen met Studio Bieb. Er zal dan gekeken worden naar een passende oplossing. Dit geldt ook voor de andere producten, mits goed gebruikt. Er zal dan contact worden opgenomen met de leverancier. Studio Bieb behoudt zich het recht voor artikelen eventueel te laten repareren, vervangen of (gedeeltelijk) te crediteren. 
Op ritsen en druksluitingen wordt maximaal 3 maanden garantie gegeven. 

Schade:
Mocht een product beschadigd aankomen, neem dan direct contact op met Studio Bieb, binnen de termijn van 3 werkdagen na levering van de bestelling. Na deze periode kan ik niet meer garanderen dat schade vergoedt wordt. Ik kan vragen om foto’s van de schade of om het artikel retour te sturen ter beoordeling. Hierna zal er natuurlijk gezocht worden naar een voor ons beiden goede oplossing. 
Garantieartikelen pas retour zenden nadat er contact is geweest met Studio Bieb, deze verzendkosten zullen niet worden vergoed. 

Toch niet tevreden? :
Mocht je niet tevreden zijn met de service en/of producten dan hoort Studio Bieb dat graag. Hiervoor kun je een mailtje sturen naar: vrolijk@studiobieb.nl We zullen dan op zoek gaan naar een passende oplossing. Immers willen we allemaal vrolijk zijn met een bestelling van Studio Bieb.
Leidt dit niet tot een oplossing?  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betaalmethodes

 

Op dit moment kun je bij Studio Bieb betalen via:

  • IDeal via Mollie 
  • Vooraf overmaken 
  • Achteraf betalen met Klarna 
  • Pinnen (alleen bij afhalen)
  • Betalen met betaalverzoek, zoals Tikkie (alleen bij ophalen)
  • Contante (liefst gepaste) betaling (alleen bij afhalen.)
  • Als er sprake is van een maatwerkopdracht (die niet via een button te bestellen is) zal er een factuur worden verstuurd. 

     

Gepersonaliseerde producten (zoals kleurplaten & illustraties )

Werkwijze
De gepersonaliseerde kleurplaat/ tekening  zal afgestemd worden op de situatie van de klant. Hiervoor is enige informatie nodig. Foto's van personen, huisdieren, voorwerpen, bruidskleding of boeket. Alles om een gepersonaliseerde tekening zo goed mogelijk te kunnen maken. Deze zullen met uiterste zorg behandeld worden en niet openbaar getoond worden.
In het geval van een kleurplaat: Aan de hand hiervan wordt een eerste globale schets gemaakt. Deze wordt, met beeldmerk, naar de klant gemaild. Er kunnen nog veranderingen doorgegeven worden. Schets wordt aangepast of geheel opnieuw gemaakt. Hierna volgt de tweede correctieronde. Er kunnen nog wat aanpassingen gedaan worden. Dan wordt de definitieve kleurplaat gemaakt.

Zodra de klant verder wil gaan met deze kleurplaat, is het verstandig om dit op tijd te regelen, zodat de kleurplaat op tijd af is. Het meest ideaal is uitgaan van 6 weken, na aanbetaling.
Op de definitieve kleurplaat zal rechts onderin de naam “Studio Bieb” staan, alle andere uitingen met @ en URL zullen NIET vermeld worden.

De kleurplaat wordt speciaal voor de klant gemaakt en deze zal niet door anderen gebruikt worden. Wel heeft Studio Bieb het recht om deze kleurplaat in de portfolio te zetten en het te gebruiken als reclame op de social media kanalen. Het origineel blijft in bezit van “Studio Bieb”

Licentie

De klant mag de gepersonaliseerde kleurplaat/ illustratie alleen gebruiken voor  de desbetreffende bruiloft, event of bedrijf. Bij de opdracht wordt ook een licentie geleverd. Hierin staat waarvoor de illustratie gebruikt mag worden. Deze licentie wordt per opdracht gemaakt.
De kleurplaat/ illustratie mag daarna niet meer gedupliceerd worden voor andere bruiloften/ evenementen/ bedrijven. Ook is het niet toegestaan om de kleurplaat te gebruiken voor ander drukwerk. Is die wens er wel, dan graag contact opnemen met Studio Bieb via vrolijk@studiobieb.nl 

 

GRATIS kleurplaten: 

De gratis kleurplaten, ook wel freeprintables genoemd, mogen privé (thuis) worden gebruikt. Ook geef ik toestemming om deze in het onderwijs (basisonderwijs) en de kinderopvang(bso, kdv, psz, gastouder) te gebruiken als activiteit in de groep. Wil je er meer mee doen, dan alleen kleuren?  Graag een mail naar vrolijk@studiobieb.nl 
De gratis kleurplaten mogen NIET gebruikt worden in andere situaties dan hierboven beschreven. Wil je toch gebruik maken van een kleurplaat van Studio Bieb, dan graag contact opnemen of op de site kijken. 

 

Alle illustraties, kleurplaten en andere ontwerpen van Studio Bieb zijn vastgelegd bij CCproof.  

 

...................................................................................................................................................................

 

Workshops & kinderfeestjes: 

Kinderfeestjes bij jou thuis

Hieronder staat omschreven wat er verwacht wordt van jou en kan worden verwacht van Studio Bieb, als Studio Bieb bij jou thuis komt voor een kinderfeestje.

*Studio Bieb zorgt voor het creatieve gedeelte (de workshop) bij jou thuis.

*Jij zorgt zelf voor het gedeelte voorafgaand en aansluitend aan de workshop. Dat wil zeggen, cadeautjes uitpakken, taart eten, limonade drinken en achteraf eventueel patat oid eten.

*Studio Bieb heeft van te voren een half uur tot een kwartier nodig om alles klaar te zetten. De tafel moet dan al toegankelijk en leeg zijn. Om te zorgen dat er effectief gestart kan worden met klaar zetten is het wenselijk dat de kinderen op dat moment vermaakt worden.

*Na afloop heeft Studio Bieb ongeveer een kwartier tot een half uur nodig om op te ruimen. Er wordt gezorgd dat de ruimte er nadien weer netjes uit ziet. Ook dan graag de kinderen elders vermaken.

*Studio Bieb zorgt voor de aankleding van de tafel en alle knutselspullen.
*Jij zorgt  voor de tafels en stoelen. Bij alle creatieve workshops is het van belang dat er voor ieder kind genoeg ruimte is en een goede zitplek.

*Vermeld op de uitnodiging (of bijv. via de ouder whatsapp groep) dat het een creatief feestje is, zodat er rekening gehouden kan worden met de kleding.

*Studio Bieb zorgt voor zgn kliederschorten.

*Misschien overbodig, maar haal als voorzorgsmaatregel mooie, kostbare bezittingen weg in de omgeving waar creatief gewerkt gaat worden.
*Bij ieder feestje is een ouder aanwezig. Waar nodig wordt deze ingezet om te assisteren. Bij een feestje met een groot aantal kinderen, bijzondere of jonge kinderen kan er gevraagd worden of er een tweede ouder/ volwassene kan assisteren.

*Het resultaat van de workshops is afhankelijk van diverse factoren. Zijn het knutselaars, wat is de leeftijd en hoe is de motoriek? Er wordt geprobeerd het beste uit ieder kind te halen.

*Studio Bieb werkt niet in een ruimte waar gerookt wordt!

*De meeste workshops zijn te doen voor kinderen vanaf 7 jaar (groep 4) Bij twijfel kun je het beste informeren.

*Een partijtje bestaat uit minimaal 6 kinderen (inclusief jarige). Maximum is nader te bepalen. De kinderen moeten in ieder geval allemaal een plek aan tafel hebben met een stoel/ kruk om te kunnen werken. Minder kinderen kan ook, er wordt echter wel altijd betaald voor 6 kinderen.

* Datum voor de workshop is in overleg.
*De workshop geef ik  in de regio Alphen aan den Rijn/ Leiden/ Gouda. Binnen de gemeente Alphen aan den Rijn  en  Waddinxveen reken ik geen reiskosten, daarbuiten wel. €0,50 per km Aantal km’s worden berekend van woonadres Studio Bieb tot aan de locatie, volgens de routeplanner van de ANWB.

*Parkeerkosten worden doorberekend aan de klant.

Reserveren
*Neem van te voren eerst contact op met Studio Bieb om te kijken of de datum dat je het feestje wilt geven nog beschikbaar is. Het handigste is dit via de mail: vrolijk@studiobieb.nl of het contactformulier.

*Betalen kan vooraf gebeuren via een betaalverzoek of overmaken. Reiskosten en parkeerkosten kunnen later nog verrekend worden. 

Annuleren:
Het kan altijd voorkomen dat een kinderfeestje door bijzondere (meestal erg vervelende) redenen niet door kan gaan.  
Dit kan kosteloos als dit gebeurt uiterlijk 2 weken (14 dagen)  van te voren.
Gebeurt dit binnen 2 weken voor het geplande feestje tot 48 uur van te voren, kost het je 50% van het totaal bedrag.
Binnen 48 tot 24 uur van tevoren kost het je 75% , en binnen 24 uur voor aanvang ben je verplicht 100% te betalen.
Wel is het mogelijk om de datum van het feestje dan te verzetten. Geef dit tijdig aan. Het betalen blijft dan wel van toepassing, maar dat hoef je dan later niet meer te doen.

Kinderfeestjes bij Studio Bieb

Studio Bieb heeft diverse locaties waar de kinderfeestjes gegeven kunnen worden. Hieronder staat omschreven wat er verwacht wordt van jou en kan worden verwacht van Studio Bieb , als jij gezellig bij Studio Bieb langskomt.

*Als je een kinderfeestje op een locatie van Studio Bieb viert, dan is uiteraard de prijs van het kinderfeestje hoger. Dit i.v.m. de locatie en de extra tijdsinvestering.
*De kinderen komen met een ouder op de afgesproken tijd naar de locatie. De ruimte zal feestelijk zijn aangekleed. De workshopspullen liggen al klaar.

*Er wordt begonnen met cadeautjes uitpakken op een leuke manier. Vervolgens is er cake om te versieren en (onbeperkt) limonade.

*Mochten er allergieën bekend zijn, dan dit graag ruim van te voren aangeven en vermelden wat deze kinderen wel en niet mogen eten. Of eventueel zelf geschikt eten/ drinken voor deze kinderen meenemen.

*Vermeld op de uitnodiging (of bijv. via de ouder whatsapp groep) dat het een creatief feestje is zodat er rekening gehouden kan worden met de kleding.

*Studio Bieb zorgt voor zgn. kliederschorten.
*Bij ieder feestje is een ouder aanwezig. Waar nodig wordt deze ingezet om te assisteren. Bij een feestje met een groot aantal kinderen, bijzondere of jonge kinderen kan er gevraagd worden of er een tweede ouder/ volwassene kan assisteren.

*Het resultaat van de workshops is afhankelijk van diverse factoren. Zijn het knutselaars, wat is de leeftijd en hoe is de motoriek? Er wordt geprobeerd het beste uit ieder kind te halen.

*Er wordt niet gerookt bij Studio Bieb .

*De meeste workshops zijn te doen voor kinderen vanaf 7 jaar (groep 4). Bij twijfel kun je het beste informeren.

*Een partijtje bestaat uit minimaal 6 kinderen (inclusief jarige). Maximum is nader te bepalen. De kinderen moeten in ieder geval allemaal een plek aan tafel hebben met een stoel/ kruk om te kunnen werken. Minder kinderen kan ook, er wordt echter wel altijd betaald voor 6 kinderen.

* Datum voor de workshop is in overleg.
*De workshop geef ik  in de regio Alphen aan den Rijn/ Leiden/ Gouda.

Reserveren
*Neem van te voren eerst contact op met Studio Bieb om te kijken of de datum dat je het feestje wilt geven nog beschikbaar is. Het handigste is dit via de mail: vrolijk@studiobieb.nl of via het contactformulier.

**Betalen kan vooraf gebeuren via een betaalverzoek of overmaken. Reiskosten kunnen later nog verrekend worden. 

Annuleren:
Het kan altijd voorkomen dat een kinderfeestje door bijzondere (meestal erg vervelende) redenen niet door kan gaan.  
Dit kan kosteloos als dit gebeurt uiterlijk 2 weken (14 dagen)  van te voren.
Gebeurt dit binnen 2 weken voor het geplande feestje tot 48 uur van te voren, kost het je 50% van het totaal bedrag.
Binnen 48 tot 24 uur van tevoren kost het je 75% , en binnen 24 uur voor aanvang ben je verplicht 100% te betalen.
Wel is het mogelijk om de datum van het feestje dan te verzetten. Geef dit tijdig aan. Het betalen blijft dan wel van toepassing, maar dat hoef je dan later niet meer te doen.

Eetkamerworkshops

Hieronder staat wat er verwacht wordt van beide partijen als Studio Bieb een workshop bij jou thuis komt geven.

*Jij zorgt voor een lege eettafel, drinken, eten en creatieve dames. Ook leuk voor een vrijgezellenfeestje, babyshower of verjaardag.

*Studio Bieb zorgt voor de eettafelworkshop. (aankleding tafel, en al het materiaal voor de workshop)

*De datum is in overleg, zowel doordeweeks (onder schooltijd), ’s avonds en de weekenden zijn mogelijk. Neem eerst contact op, voordat je een eettafelworkshop plant.

*Bij 7 personen of meer krijg je als regelaar 15% korting op je eettafelworkshoptarief.

*De workshop geef ik  in de regio Alphen aan den Rijn/ Leiden/ Gouda. Binnen de gemeente Alphen aan den Rijn  en  Waddinxveen reken ik geen reiskosten, daarbuiten wel. €0,50 per km, aantal km’s worden berekend van woonadres Studio Bieb tot aan de locatie, volgens de routeplanner van de ANWB.

*Parkeerkosten worden doorberekend aan de klant.

*De groep bestaat uit minimaal 4 personen. Minder personen kan ook, er wordt echter wel altijd betaald voor 4 personen.

*Van te voren dienen de wensen doorgegeven te worden over wat er gemaakt gaat worden, zodat de gewenste producten aanwezig zijn.
*Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via de mail. vrolijk@studiobieb.nl of het contactformulier.

*Misschien overbodig, maar haal als voorzorgsmaatregel mooie, kostbare bezittingen weg in de omgeving waar creatief gewerkt gaat worden.

*Studio Bieb werkt niet in een ruimte waar gerookt wordt.

 Reserveren:

*Neem van te voren eerst contact op met Studio Bieb om te kijken of de datum dat je het feestje wilt geven nog beschikbaar is. Het handigste is dit via de mail: vrolijk@studiobieb.nl of het contactformulier.

*Betalen kan vooraf gebeuren via een betaalverzoek of overmaken. Reiskosten en parkeerkosten kunnen later nog verrekend worden. 

Annuleren:
Het kan altijd voorkomen dat een eettafelworkshop door bijzondere (meestal erg vervelende) redenen niet door kan gaan.  
Dit kan kosteloos als dit gebeurt uiterlijk 2 weken (14 dagen)  van te voren.
Gebeurt dit binnen 2 weken voor het geplande feestje tot 48 uur van te voren, kost het je 50% van het totaal bedrag.
Binnen 48 tot 24 uur van tevoren kost het je 75% , en binnen 24 uur voor aanvang ben je verplicht 100% te betalen.
Wel is het mogelijk om de datum van de eettafelworkshop dan te verzetten. Geef dit tijdig aan. Het betalen blijft dan wel van toepassing, maar dat hoef je dan later niet meer te doen.

Groepsworkshops bij Studio Bieb
Je kunt er voor kiezen om met een groep een workshop te komen volgen bij Studio Bieb. Wat er van beide partijen verwacht wordt staat hieronder omschreven.

Deze variant is voor groepen vriendinnen, zussen en moeders, teams, vrijgezellenfeestjes, babyshower e.d.
*Als je een (groeps)workshop bij Studio Bieb komt volgen, wordt je verwacht op de datum en tijd die is afgesproken.
*Gedurende de workshop ga je creatief aan de slag.  Vooraf wordt duidelijk afgesproken wat er gemaakt gaat worden. Maakt iedereen iets voor zichzelf, of is het voor de zwangere of bride to be.
*Er is standaard koffie, thee, water en een koekje. Op verzoek kan er tegen extra betaling voor iets anders worden gezorgd. Dit dient een paar dagen voor de workshop kenbaar gemaakt te zijn. Er is een hoop mogelijk.
 *De workshop is voor minimaal 6 personen. Afhankelijk van de locatie het maximum aantal deelnemers. Minder dan 6 personen is mogelijk, er wordt wel altijd betaald voor 6 personen.  

*De workshop geef ik  in de regio Alphen aan den Rijn/ Leiden/ Gouda, en alles daartussenin.

*In de locaties van Studio Bieb wordt niet gerookt.

Reserveren:

*Neem van te voren eerst contact op met Studio Bieb om te kijken of de datum dat je het feestje wilt geven nog beschikbaar is. Het handigste is dit via de mail: vrolijk@studiobieb.nl of het contactformulier.
*Betalen kan vooraf gebeuren via een betaalverzoek of overmaken. Reiskosten en parkeerkosten kunnen later nog verrekend worden. 

Annuleren:
Het kan altijd voorkomen dat een eettafelworkshop door bijzondere (meestal erg vervelende) redenen niet door kan gaan.  
Dit kan kosteloos als dit gebeurt uiterlijk 2 weken (14 dagen)  van te voren.
Gebeurt dit binnen 2 weken voor het geplande feestje tot 48 uur van te voren, kost het je 50% van het totaal bedrag.
Binnen 48 tot 24 uur van tevoren kost het je 75% , en binnen 24 uur voor aanvang ben je verplicht 100% te betalen.
Wel is het mogelijk om de datum van de eettafelworkshop dan te verzetten. Geef dit tijdig aan. Het betalen blijft dan wel van toepassing, maar dat hoef je dan later niet meer te doen.

 “Kom erbij” workshops (Inloop workshops)

Hier staat omschreven wat er van beide partijen verwacht wordt als je bij Studio Bieb een “Kom erbij”workshop komt doen. Onder deze categorie vallen ook de workshops van meer dagdelen, ouder/kindactiviteiten of een serie knutseldagen voor kinderen.

*Voor deze workshop kun je je opgeven, via de site. Daar staan de workshops en data dat je gewoon alleen of met iemand samen kunt deelnemen aan een workshops.

*Bij te weinig deelnemers zal de workshop niet doorgaan, en zal het betaalde geld teruggestort worden.
*Bij sommige workshops moet je van te voren aangeven welke kleur en/of tekst of welk voorwerp je wilt maken. Geef dit dan duidelijk en op tijd door. Liefst via de mail.

*Als je een workshop bij Studio Bieb komt volgen, wordt je verwacht op de tijd die is afgesproken.
*Gedurende de workshop ga je creatief aan de slag. Na afloop neem je een meesterwerk mee naar huis.
*Er is standaard koffie, thee, water en een koekje. Op verzoek kan er tegen extra betaling voor iets anders worden gezorgd. Dit dient een paar dagen voor de workshop kenbaar gemaakt te zijn.

*Het is een creatieve workshop dus houd rekening met je kleding en sieraden.

*Bij workshops van meerdere dagen/ avonden krijg je bij afwezigheid geen geld terug. Je kunt wel iemand anders je plaats laten overnemen.

Reserveren:

*Via de kalender op de site kun je de gewenste workshop bestellen.

*Daarnaast zijn er nog diverse extra’s die toegevoegd kunnen worden. De prijs is p.p., dus ook hier weer het aantal personen invullen.

*Betalen van deze inloopworkshops kan alleen met Tikkie, pinnen of gepast contant.
*Mocht je ter plekke nog kosten maken (toch dat stuk taart), dan kan er alleen gepind worden.

Annuleren:
Mocht je door voorziene omstandigheden nu niet in staat om deel te nemen aan de workshop, dan krijg je geen geld terug.
Bij afzegging kun je een nieuwe datum doorgeven. (Dit is eenmalig.) Ook is het mogelijk om je plek aan iemand anders over te dragen.

Evenementen/ grote groepen

Studio Bieb is altijd bereid mee te werken en te denken aan de invulling voor speciale groepen en gelegenheden. Onder deze categorie vallen: scholen, BSO, buurtfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea, familiefeesten, braderieën en markten en andere grote groepen. Als jij denkt dat Studio Bieb is wat jij zoekt, kun je contact opnemen met Studio Bieb. Er zijn verschillende vormen denkbaar. Daar komen we samen wel uit. Als we overeenstemming hebben bereikt, dan wordt een overeenkomst gesloten.