Illustraties

Een illustratie vrolijkt alles op. Dat kan zijn van een kinderboek tot aan een leuke profielillustratie. Ik teken voor particulieren en  zakelijke klanten. Ook voor in jouw bedrijf zijn illustraties zeer geschikt. Studio Bieb maakt naast de familietekeningen en kleurplaten voor kleine klantjes ook andere illustraties. Hieronder laat ik zien wat er zoal mogelijk is. Heb je toch nog een ander idee? Schroom niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Ik weet haast zeker dat die er zijn! 


Voor een duidelijker beeld van mijn stijl, verwijs ik graag naar mijn portfolio.

 

Oh ja, mocht je bijvoorbeeld liever andere kleuren hebben, dan de knalkleuren die ik meestal gebruik, dat is natuurlijk mogelijk. 


Boekillustraties 

Ben je op zoek naar vrolijke illustraties voor jouw kinderboek? Dan kan ik jou daar zeker ook bij helpen. 

Mijn stijl is vrolijk en kleurrijk en spreekt kinderen zeker aan. Er zijn diverse mogelijkheden. Fullcolour of met een witte achtergrond. Het is natuurlijk ook mogelijk om de Studio Bieb stijl in het zwart/ wit te krijgen. 

Samen met jou, de auteur, bespreek ik graag wat de wensen zijn en wat ik voor jou kan betekenen. Ik denk graag met jou mee om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. 


Muurschilderingen

 

Wil jij iets vrolijks op de muur?  Op de kinderkamer of bijvoorbeeld om de school op te vrolijken? Dat kan Studio Bieb ook voor jou doen. Het liefste verzin ik samen met jou een nieuw concept. Heb je toch liever iets wat al bestaat, dan kijk ik graag samen met jou of dat haalbaar is.  De ondergrond speelt hierbij een belangrijke rol. Niet iedere ondergrond leent zich voor een muurschildering.
Ook hier geldt dat we samen kijken naar de mogelijkheden om iets vrolijks en kleurrijks neer te zetten. (Minder kleurrijk mag trouwens ook.) 


Karaktertjes & zakelijke illustraties 

Voor jouw bedrijf ben je op zoek naar een vrolijk karaktertje om de website, social media en andere uitingen een beetje op te leuken? Studio Bieb ontwerpt graag een karaktertje dat helemaal bij jouw bedrijf past. 

Het is ook mogelijk om door Studio Bieb andere illustraties en toepassingen te laten ontwerpen. Wat dacht je van schrijfblokjes, boekenleggers, beloningskaarten,  stickers, diploma’s of verjaardagskaarten. Er is van alles mogelijk. 

Denk ook eens aan een kleurrijk logo, vrolijke banners en afbeeldingen voor jouw social media. 

 


Portretjes 

Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder profielfoto. Op social media heb je er echt wel een nodig. Ook zijn er steeds meer andere sites waar je een foto voor nodig hebt. Misschien ben jij als bedrijf wel op zoek naar een andere vorm van het “smoelenboek”. 
Niet iedereen vindt het fijn om herkenbaar op het internet te staan. Studio Bieb kan voor jou profielfoto’s maken in diverse stijlen. 

 


Raam-& muurstickers 

In de (zeer) nabije toekomst is het ook mogelijk om raam- en muurstickers te bestellen. Momenteel ben ik daar nog mee bezig, om deze te ontwikkelen. 

 


Overige illustraties 

Studio Bieb kan eigenlijk voor alles wel een illustratie maken. Heb jij een specifieke wens? Schroom dan niet, en neem contact met mij op. Ik  denk graag met jou mee!