Een foto zegt meer dan 1000 woorden, daarom vind je hieronder een greep uit de tekeningen en producten die ik gemaakt heb. Zo krijg je een idee van mijn stijl en weet je meteen of het jou aanspreekt.

 

Allemaal families die eens wat anders wilde dan een standaard foto, kozen voor een tekening. Er kunnen hier ook naambordjes van gemaakt worden. Hoe uniek is dat bij jouw voordeur? 


Hoe leuk is het als je voor je bedrijf een karaktertje hebt? Ook maak ik vrolijke karaktertjes als posters, kaarten of avatars


Op zoek naar een vrolijke en kleurrijk logo of huisstijl? Ik maak logo's, flyers, kleurplaten, notitieblokjes, diploma's, templates voor social media en nog veel meer. Creëer een opvallende en unieke look. 


Kinderen vinden het heerlijk om te kleuren. Op de pagina free printables vind je een legio aan gratis te downloaden kleurplaten. Het is ook mogelijk om als zakelijke klant een kleurplaat te laten maken. 


Echte post is veel leuker! Kaartjes in verschillende soorten en maten. Sommige zijn kant & klaar, ook bestaat de optie om een kaart te laten ontwerpen. 


Ik maak kleurplaten, karaktertjes, kaartjes, flyers en meer in opdracht voor vooral zakelijke klanten


Ik maak zoveel illustraties en producten en die wil ik natuurlijk graag laten zien. Hier vind je echt van alles, dit geeft een heel duidelijk beeld van de stijl van Studio Bieb.