Webshop

Op zoek naar iets leuks? 

Dan ben je hier op de goede plek, want hier vind je allemaal vrolijks en kleurrijks. Alle producten zijn ontworpen en bedacht door Studio Bieb. Van kaartjes, printables, schrijfblokjes tot chocoladewikkels en unieke illustraties.

Iedere bestelling wordt vrolijk ingepakt, zodat het altijd een cadeautje is om te ontvangen. 

Mocht je nog een vraag hebben, of misschien een speciaal verzoek? Ik denk graag met je mee. 

Veel shopplezier! 


Vriendenboekje (pakket om zelf te printen) VERNIEUWD! 

€7,50

Het vriendenboekje voor leerlingen en leerkrachten die weggaan, is al een aantal jaar een groot succes! Dus het was tijd voor een update. Natuurlijk nog steeds met Biebje en Boris in de hoofdrol. De bladen zijn aangepast en verfijnd. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe varianten bijgekomen.
Zo is er voor kinderen in de bovenbouw een invulblad waar meer aandacht is voor social media. Zeer belangrijk voor deze leeftijd. Een ideale manier om contact te houden met een vertrekkende leerling.


Helemaal nieuw zijn de bladen voor de kleuters (en eventueel groep 3 en 4). De kinderen kunnen de antwoorden tekenen of proberen te schrijven/stempelen. Hierdoor is het voor jou als leerkracht minder werk om alle bladen ingevuld te krijgen.


Nieuw is ook dat je het volledige pakket in één druk op de knop bestelt. Na het betalen kun je meteen de bestanden downloaden. (Handig om dit op een apparaat te doen, waar dat op kan. De bestanden zijn maar 60 minuten te downloaden) Daarna kun je het onbeperkt gebruiken, voor jouw eigen leerlingen/school. 


Inhoud van het pakket: 
1.Kaftje
2.Invulblad voor de meester of juf 
3.Algemeen invulblad Biebje 
4.Algemeen invulblad Boris 
5.Bovenbouw invulblad Biebje 
6.Bovenbouw invulblad Boris 
7.Kleuter invulblad Biebje
8.Kleuter invulblad Boris

LET OP!!! Dit product kun je NIET bestellen in combinatie met de andere producten uit de webshop. Als je op de button hieronder klikt kom je meteen in het betaalscherm. Na het betalen zie je meteen de documenten. Je hebt dan 60 minuten om ze te downloaden, 


Mijn eerste geïllustreerde kinderboekje is nu te koop.

"Jente gaat naar de kindjes" 

Dit boekje gaat over Jente die naar het kinderdagverblijf gaat. Het laat zien wat ze allemaal meemaakt op een dag. Dit past bij de directe belevingswereld van het kind. Ook ideaal om een dreumes of peuter voor te bereiden op wat komen gaat. 

 

Het boekje is geschreven door Pim Hoekzema en wordt uitgegeven door Boekscout. Via de button kun je rechtstreeks bij de uitgever bestellen.