De bieb van Bieb

Jij bent op zoek naar een leuke kleurplaat voor jouw bedrijf. Het mag alleen wel net wat eenvoudiger (en sneller) zijn dan een Kleurplaat Bijzonder.  Dan ben je aan het goede adres bij de bieb van Bieb. Hier vind je allemaal kleurplaten die al kant & klaar zijn. Hoe handig is dat? Het enige waar je nu nog over na hoeft te denken is welke bedrijfsgegevens je erop wilt zetten. 

Je bestelt deze kleurplaten heel eenvoudig.
👉Kies de kleurplaat die je wilt en stop hem in jouw mandje.
👉Voeg jouw logo en eventuele andere informatie die je op de Kleurplaat wilt hebben toe.
👉Rond jouw bestelling af.

Ik ga hiermee aan de slag en mail jouw de kleurplaat met jouw bedrijfsinfo. Dit kan enkele dagen duren. Daarna kun jij ze (laten) afdrukken en jouw kleine klantjes blij maken. 

Mocht jij nu naar een kleurplaat op zoek zijn, die nog niet in de bieb van Bieb staat. Laat het mij weten, dan kan ik in overleg een kleurplaat maken over het gewenste onderwerp. 

Ook als je liever een paar details veranderd/toegevoegd wilt hebben, is dat mogelijk. Stuur mij dan ook een berichtje en ik laat jou weten wat de meerprijs daarvoor is. Ik wil graag....

...een ander onderwerp of wat kleine aanpassingen.

Misschien staat jouw onderwerp hier nog niet bij. Je kunt mij altijd een berichtje sturen, zodat ik kan kijken wat ik voor jou kan betekenen. 
Ook als je een paar aanpassingen zou willen hebben, is het verstandig om een berichtje te sturen. Dan kijk ik wat de meerprijs daarvoor wordt.