Bedrijfskleurplaten voor jouw kleine klantjes

Klein plezier, groot effect

Als bedrijf wil je goed zichtbaar zijn en daarbij helpt een duidelijke huisstijl en herkenbare branding. Met een bedrijfskleurplaat van Studio Bieb, speciaal voor kleine klantjes, kun je je op een unieke manier onderscheiden van je concurrent. Want een kleurplaat is meer dan een inkleurblad voor de kleintjes.

De ontwerpen van de kleurplaten sluiten aan op de belevingswereld van kinderen, dankzij mijn achtergrond als moeder en juf, en ik kan elk onderwerp visueel maken. Je kunt een zakelijke kleurplaat zelfs inzetten om eigen personages te creëren die jouw verhaal vertellen of een spannende behandeling voor kinderen uitleggen. De kleurplaat dient in sommige situaties zelfs als een praatplaat . Tegelijkertijd introduceer jij jouw bedrijf/merk bij de ouders.

Een kleurplaat voor jouw kleine klantjes brengt klein plezier met een groot effect.

Bedrijfskleurplaat, ook voor jou

“Wat een leuk idee zo’n kleurplaat, maar is dat ook wat voor mijn bedrijf?” Zeker! Je kunt het heel breed en op verschillende manieren inzetten.

  • Leg het in je wachtkamer zodat de kinderen tijdens het wachten iets te doen hebben; zorgt voor een glimlach bij kind en hun ouders. Succes verzekerd!
  • Heb jij een winkel, vereniging, sportclub, school, kinderdagverblijf, sta je op een braderie, vier je een jubileum, geef je een workshop of organiseer jij evenementen? Deel hem uit, koppel een wedstrijd aan de kleurplaat, gebruik hem als placemat in je restaurant of geef hem als beloning na een behandeling of opdracht
  • Ideaal om toe te voegen in een goodiebag met bijvoorbeeld een doosje stiften of kleurpotloden (met ook daarop jouw logo)
  • Speel in op actualiteiten zoals seizoenen, feestdagen, bijzondere gebeurtenissen en plaats de speciale kleurplaat op je website en/of social media als download
  • Gebruik de kleurplaat als praatplaat voor moeilijke/heftige situaties. De praatplaat kan helpen bij de voorbereiding of juist als verwerking achteraf. 

Dit zijn een aantal ideeën en zoals je ziet is er voor elk bedrijf een ludieke manier om de doelgroep te bereiken via een bedrijfskleurplaat.

"Ik mocht al kleurplaten maken voor ziekenhuizen, uitvaartondernemingen, bekende merken, scholen tot aan workshopaanbieders. Van vrolijke, luchtige onderwerpen tot aan de dood. 
Ook voor jouw bedrijf is het kan ik iets moois en passends maken."

Drie opties voor een zakelijke kleurplaat

Hoe ziet jouw bedrijfskleurplaat eruit? Heel eenvoudig; Studio Bieb biedt jou drie mogelijkheden waaruit jij mag kiezen.

 

1.

Kleurplaat uit de Bieb

Kleurplaat uit de Bieb is een algemene kleurplaat. Deze kun je eenvoudig kiezen uit mijn bieb. Mocht het onderwerp nog niet eerder toegevoegd zijn, dan wordt dit getekend voor jou. Jij mag dan enkele foto's ter inspiratie sturen. Deze kleurplaat wordt niet speciaal voor jou gemaakt, het is een algemenere kleurplaat. Studio Bieb geeft hier een eigen draai aan. Daarna kunnen andere bedrijven deze kleurplaat ook bestellen. 

Jouw logo, bedrijfsgegevens en eventuele wedstrijdinformatie worden hieraan toegevoegd

Handig om te weten: 
 Bij deze kleurplaat zijn geen correctierondes inbegrepen. 
♥ Kleurplaat uit de Bieb is/wordt opgenomen in mijn bieb. Deze zijn dus ten allen tijden door andere bedrijven ook te bestellen. 
♥ Er staat altijd ©studio bieb op de kleurplaat.
♥ Het logo of de bedrijfsnaam van de klant komt altijd duidelijk op de kleurplaat te staan. 
♥ Voor het gebruik van deze kleurplaat zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

♥ Deze kleurplaat, mag alleen als kleurplaat gebruikt worden. (licentie)
♥ Een belafspraak of een online meet is natuurlijk  mogelijk.

 

Investering vanaf: 
99 euro 
♥ Inclusief een licentie (de algemene voorwaarden) voor gebruik als kleurplaat. 
♥ Exclusief drukwerk en eventuele andere kosten

2.

Kleurplaat Beetje Anders 

Deze optie is gelijk aan kleurplaat uit de Bieb met als extra het aanpassen van een aantal elementen. Denk bijvoorbeeld aan de kleding of het kapsel van de figuren die op de kleurplaat staan. Ik kan daar jouw bedrijfskleding van maken. Of ik teken iets extra’s zoals een extra kast of balie, een schilderij aan de muur of misschien wil je juist dat ik iets verwijder uit het ontwerp. Dat is allemaal mogelijk. De prijs is afhankelijk van het aantal aanpassingen. 
Er kunnen foto's aangeleverd worden. Dit maakt kleurplaat Beetje Anders, een tikkeltje gepersonaliseerd.

Handig om te weten: 
♥ Bij deze kleurplaat is een correctieronde inbegrepen. 
♥ Er staat altijd ©studio bieb op de kleurplaat.
♥ Het logo of de bedrijfsnaam van de klant komt altijd duidelijk op de kleurplaat te staan. 
♥ Voor het gebruik van deze kleurplaat dient een licentieovereenkomst getekend te worden. De kleurplaat mag alleen als kleurplaat gebruikt worden. 
♥ De kleurplaat mag alleen als kleurplaat gebruikt worden. Indien anders gewenst, kan dit besproken worden.  
♥ Voor het gebruik van deze kleurplaat zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 
♥ Een belafspraak of een online meet is natuurlijk  mogelijk.

 

Investering:  op aanvraag

3.

Kleurplaat Bijzonder 

Deze kleurplaat maak ik speciaal voor jouw bedrijf/merk, helemaal op maat en gepersonaliseerd. Voor het maken van dit unieke exemplaar heb ik vooraf veel informatie nodig zodat hij helemaal aansluit op jouw huisstijl en wensen. 

Met een kleurplaat Bijzonder onderscheid jij jouw bedrijf van de rest. 

Handig om te weten: 
♥ Bij deze kleurplaat zitten maximaal 3 correctierondes. Indien gewenst zijn meer correctierondes tegen een meerprijs mogelijk. 
♥ Er staat altijd ©studio bieb op de kleurplaat.
♥ Het logo of de bedrijfsnaam van de klant komt altijd duidelijk op de kleurplaat te staan. 
♥ Deze aangepaste kleurplaat is voor een, van te voren afgesproken en vastgelegde, termijn exclusief voor de klant. 
♥ Na deze periode kan er met een bepaalde periode verlengd worden. Als dit niet gebeurt, dan  wordt deze kleurplaat (eventueel enigszins aangepast) opgenomen in de bieb. Andere bedrijven kunnen deze kleurplaat dan ook gaan gebruiken. 
♥ Voor het gebruik van deze kleurplaat dient een licentieovereenkomst getekend te worden. 
Voor het gebruik van deze kleurplaat zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 
♥ Inclusief een uitgebreide belafspraak of een online meet is mogelijk.

 

Investering:  op aanvraag 

Wist je dat...? 

Het is voor het succes van jouw kleurplaat fijn als de kleurpotloden en andere materialen tip top in orde zijn. Je wilt natuurlijk wel dat de kinderen lekker enthousiast aan het kleuren gaan, en dat lukt alleen met goed materiaal. Ik kan jou helpen met het verzorgen van fijne kleurpotloden, gummetjes, puntenslijpers en zelfs klemborden. Laat het mij weten als ik jou kan helpen. 

 

Voorbeeld van een kleurplaat Bijzonder. 

Missie geslaagd!

Ben je eruit welke kleurplaat voor jouw bedrijf het beste is? Ik ga dan snel voor jou aan de slag en zorg dat de kleurplaat zo snel als kan bij jou bezorgd wordt. En daarna? Uitdelen aan de kleintjes en genieten van die blije koppies…. en die van hun ouders.
Missie geslaagd!

Liefs Bieb

PS: Wil je naast de kleurplaat meer in dezelfde Studio Bieblijn? Ik ontwerp ook diploma’s, spaarkaarten, boekenleggers, beloningskaarten en schrijfblokjes.


Zij gingen je al voor...


Voorbeelden van eerder gemaakte zakelijke kleurplaten