In jouw praktijk, wachtkamer of bedrijf komen ook veelvuldig kleine klantjes. Die wil je tijdens het wachten ook wat leuks aanbieden. Voor kinderen en ouders is het erg fijn als kinderen iets te doen hebben tijdens het wachten. Ook andere mensen hebben daar baat bij. 

 

Het is nu mogelijk om bij Studio Bieb kleurplaten te bestellen voor die momenten. De kleurplaten zijn er voor verschillende beroepen, maar er zijn ook speciale kleurplaten voor feestdagen. De kleurplaten die op deze pagina worden getoond, zijn alleen voor bedrijven te bestellen. Dit maakt ze exclusiever. Wil je echt een exclusieve kleurplaat die alleen bij jou, in bijvoorbeeld de wachtkamer ligt, dan is de custommade kleurplaat geschikt. Deze is echt uniek en speciaal voor jou gemaakt.


Hoe werkt het? 

Je kiest een  kleurplaat uit mijn bestand. Dit kan uit de speciale exclusievere kleurplaten hieronder of uit de algemene kleurplaten.
Je levert een logo aan en eventuele tekst die je erop wilt hebben. (Bijv. adresgegevens of openingstijden)
Ik verwerk de aangeleverde informatie op de uitgekozen kleurplaat. 
Jij krijgt dan een PDF in goede resolutie die je zelf onbeperkt kunt uitprinten.

 

Mocht je nu op zoek zijn naar een kleurplaat met jouw situatie dan kun je contact met mij opnemen. Dan zal die zo snel als mogelijk toegevoegd worden. 

Bestaande Moederdag kleurplaat aangepast voor de ondernemersvereniging van IJsselstein.

€75,00 

 voor een kleurplaat aangepast aan JOUW bedrijf 


Op dit moment moet ik mijn kleurplatenbestand  nog uitbreiden. Heb jij een kleurplaat nodig, dan kun je dat aangeven via onderstaande button. Als de kleurplaat niet speciaal op jouw bedrijf is toegespitst, gelden de normale tarieven. Dit geldt ook voor de aanvullende producten. 

Het is ook mogelijk om meer te bestellen voor de kleine klantjes. Zo voelen ze zich nog specialer. Wat dacht je van een "Heldendiploma", een beloningskaartje of een spaarkaart. Ook hier kun je weer kiezen uit een aantal vaste ontwerpen. Natuurlijk kun je ook nu kiezen voor een exclusief ontwerp.