Kleine klantjes

Klein plezier, groot effect

Als bedrijf wil je goed zichtbaar zijn en daarbij helpt een duidelijke huisstijl en herkenbare branding. Met een kleurplaat van Studio Bieb, speciaal voor kleine klantjes, kun je je op een unieke manier onderscheiden van je concurrent. Want een kleurplaat is meer dan een inkleurblad voor de kleintjes.

De ontwerpen van de kleurplaten sluiten aan op de belevingswereld van kinderen, dankzij mijn achtergrond als moeder en juf, en kunnen elk onderwerp visueel maken. Je kunt een kleurplaat zelfs inzetten om eigen personages te creëren die jouw verhaal vertellen of een spannende behandeling voor kinderen uitleggen. Tegelijkertijd introduceer jij jouw bedrijf/merk bij de ouders.

Een kleurplaat voor kleine klantjes brengt klein plezier met een groot effect.

Bedrijfskleurplaat, ook voor jou

“Wat een leuk idee zo’n kleurplaat, maar is dat ook wat voor mijn bedrijf?” Zeker! Je kunt het heel breed en op verschillende manieren inzetten.

 • Leg het in je wachtkamer zodat de kinderen tijdens het wachten iets te doen hebben; zorgt voor een glimlach bij kind en hun ouders. Succes verzekerd!
 • Heb jij een winkel, vereniging, sportclub, school, kinderdagverblijf, sta je op een braderie, vier je een jubileum, geef je een workshop of organiseer jij evenementen? Deel hem uit, koppel een wedstrijd aan de kleurplaat, gebruik hem als placemat in je restaurant of geef hem als beloning na een behandeling of opdracht
 • Ideaal om toe te voegen in een goodiebag met bijvoorbeeld een doosje stiften of kleurpotloden (met ook daarop jouw logo)
 • Speel in op actualiteiten zoals seizoenen, feestdagen, bijzondere gebeurtenissen en plaats de speciale kleurplaat op je website en/of social media als download

Dit zijn een aantal ideeën en zoals je ziet is er voor elk bedrijf een ludieke manier om de doelgroep te bereiken via een bedrijfskleurplaat.

Drie opties voor een gepersonaliseerde kleurplaat

Hoe ziet jouw kleurplaat eruit? Heel eenvoudig; Studio Bieb biedt jou drie mogelijkheden waaruit jij mag kiezen.

 1. Kant & Klaar, €75
  Jij kiest voor één van de ontwerpen uit de Studio Bieb ‘kant & klare collectie’. Jouw logo, bedrijfsgegevens en eventuele wedstrijdinformatie worden hieraan toegevoegd
 2. Ietsiepietsie Individueel, vanaf €95
  Deze optie is gelijk aan “Kant & Klaar” met als extra het aanpassen van een aantal elementen. Denk bijvoorbeeld aan de kleding of het kapsel van de figuren die op de kleurplaat staan. Ik kan daar jouw bedrijfskleding van maken. Of ik teken iets extra’s zoals een extra kast of balie, een schilderij aan de muur of misschien wil je juist dat ik iets verwijder uit het ontwerp. Dat is allemaal mogelijk. De prijs is afhankelijk van het aantal aanpassingen
 3. Kleurplaat Kompleet, prijs op aanvraag
  Deze kleurplaat maak ik speciaal voor jouw bedrijf/merk, helemaal op maat en gepersonaliseerd. Voor het maken van dit unieke exemplaar heb ik vooraf veel informatie nodig zodat hij helemaal aansluit op jouw huisstijl en wensen. Op basis hiervan maak ik een prijsopgaaf

Missie geslaagd!

Ik lever elke kleurplaat aan als PDF bestand zodat je de kleurplaat online kunt zetten en zelf kunt printen. Wil je liever alles uitbesteden? Dan verzorg ik ook het drukwerk van de kleurplaat tegen een meerprijs. En daarna? Uitdelen aan de kleintjes en genieten van die blije koppies…. en die van hun ouders.
Missie geslaagd!

Liefs Bieb

PS: Wil je naast de kleurplaat meer in dezelfde Studio Bieblijn? Ik ontwerp ook diploma’s, spaarkaarten, boekenleggers, beloningskaarten en schrijfblokjes.

Zij gingen je al voor...