Familietekeningen: uniek & waardevol

Je bent trots op je gezin en dat wil je laten vastleggen. Superleuk om nu van te genieten, een familieportret aan je muur, maar ook heel leuk voor later. Een blijvende herinnering.

Maar je wilt graag een keer wat anders dan een standaard familiefoto, iets origineels. Heb je weleens gedacht aan een familietekening? Een unieke illustratie van jullie als gezin, precies zoals jullie zijn. Helemaal op maat gemaakt. Geen standaard figuurtjes, maar echt jullie gezin met alle typische kenmerken die jullie zo leuk en bijzonder maken. En met als groot voordeel: iedereen staat er goed op, wat met een foto soms een uitdaging is.

Familietekening als cadeau

Een familietekening is een hele mooie aanwinst voor in je woonkamer maar ook enorm geschikt om cadeau te geven aan een ander gezin. Deze tekening is een heel waardevol cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, bij een huwelijk, verhuizing, geboorte of andere bijzondere en feestelijke gebeurtenis. Een heel persoonlijk en origineel aandenken omdat het een blijvende herinnering is.

Een echte blikvanger bij de voordeur

Wil je de familietekening niet in je huis maar juist als blikvanger naast de voordeur? Ik lever de illustratie dan aan als naambordje inclusief naam en/of huisnummer. Dat valt op! De leukste deur van de straat; niemand heeft zo’n persoonlijk en kleurrijke entree als jij. Studio Bieb heeft nu een extra optie: een aluminium naambordje. 

Heel veelzijdig te gebruiken

Uiteraard kun je de Studio Bieb familietekening ook gebruiken als uitnodiging voor een feest, bruiloft of jubileum, laat er kaarten van maken zodat je een persoonlijke groet per post kunt sturen naar familie en vrienden of zelfs een geboortekaartje. Alles is mogelijk met deze illustratie die ik, tegen een meerprijs, toestuur als digitaal bestand. Je bent dan helemaal vrij in het gebruik van jouw eigen familietekening. Wat denk je bijvoorbeeld van een muismat, eigen mokken of laat de tekening drukken op een groot canvas.

Vanuit liefde gemaakt en gegeven

Een familietekening is niet zomaar een tekening, het is een waardevolle illustratie uit liefde gemaakt om uit liefde te geven. Het is daarom heel geschikt als cadeau voor dat steuntje in de rug of als hart onder de riem. In geval van groot verdriet kan een familietekening met daarop jullie vlinderkindje een heel klein beetje troost bieden. In de vorm van een illustratie van jullie als compleet gezin.


Familietekening "Kleur"

Familietekening "Zwart/ wit"

Familietekening "Modern"


Hoe werkt het? 

Je wilt niets liever dan dat ik een familietekening van jouw gezin maak. Hoe gaat dat in zijn werk?

 

 • Je plaatst via de gekleurde knoppen hierboven jouw bestelling. Via de mail ontvang ik graag, zo uitgebreid mogelijk, jouw wensen en duidelijk fotomateriaal. Liever teveel dan te weinig. Heb je speciale wensen van items/dieren die niet mogen ontbreken? Je stuurt van alles en iedereen die op de familietekening komt een foto.

  Wil je de kleding in een bepaalde kleur, een speciale opstelling of heb je wensen over de haardracht? Graag alles doorgeven en niet onbelangrijk: het moet duidelijk voor mij zijn hoe groot iedereen is

 • Als ik alles van jou heb ontvangen ga ik met veel plezier aan de slag. Hou rekening met een levertijd van ongeveer vier weken. Dan weet je wanneer ik jou blij ga maken met het eindresultaat.

  Ik start altijd met schetsen en daarna teken ik alles met pen; elk ‘poppetje’ wordt op maat gemaakt. Ik gebruik geen standaard opzetjes of trucjes, dat past niet bij Studio Bieb. Ieder gezinslid wordt handgemaakt; jij bent tenslotte uniek. Dus haarkleur, kleding, houding… jouw wensen verwerk ik in de illustratie. Jullie huisdier erbij? Geen probleem! Het favoriete knuffeltje of speelgoed van je kinderen? Echt alles is mogelijk om toe te voegen aan jullie familieportret en iedereen komt er goed op te staan.

  Ik maak een globale opzet en deze mail ik naar jou zodat je hierop kunt reageren. Op basis van jouw terugkoppeling ga ik weer verder. Deze stappen herhalen we totdat jij helemaal blij en enthousiast bent. We kunnen dit uiteraard niet oneindig doen, daarom is het heel belangrijk dat jij aan het begin van de opdracht voldoende informatie geeft. Dan zijn hoef ik maar weinig aan te passen en kun jij eerder genieten van het leuke eindresultaat!

 • Vervolgens voeg ik alle tekeningen samen op de computer en groepeer en kleur ik de figuren en eventuele extra attributen. Wil je de familietekening als naambordje? Dan kan ik ook jullie naam en huisnummer toevoegen.

  Als de illustratie af is laat ik het familieportret bij mijn drukker afdrukken. Standaard krijg je de tekening zonder lijst. Wil je hem ingelijst? Geen probleem ik lijst hem graag voor jullie in. Daarna gaat hij op de post en kunnen jullie een paar dagen later een heel vrolijk pakketje met superleuke inhoud op de deurmat verwachten. Ik beloof je dat zelfs het uitpakken een klein feestje is.

  De standaard maat van de tekening is 20 x 20 cm, maar A4 behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je andere wensen? Neem dan even contact met me op.

 • Familieportret als digitaal bestand? Ook dat is mogelijk tegen een meerprijs. Je mag de illustratie dan onbeperkt zelf gebruiken, maar je mag de afbeelding niet veranderen. Dit geldt alleen voor particuliere klanten. 

 • De levertijd van de familietekening is ongeveer vier weken*. Heb je hem eerder nodig? Laat me dat weten dan kijk ik of er mogelijkheden zijn je bestelling eerder aan te leveren. *Dit kan ook langer duren, afhankelijk van de drukte.


  Wil je dit originele cadeau voor een bepaalde feestdag geven zoals bijvoorbeeld Sinterklaas, kerst of met Moeder- of Vaderdag? Tip: bestel op tijd anders kan ik niet garanderen dat je de illustratie op tijd binnen hebt wegens grotere drukte.

 

 

Ben jij helemaal enthousiast na het lezen van alle mogelijkheden en wil jij jezelf of iemand anders een familietekening cadeau doen? Klik dan op de bestelknop van de tekening van jouw keuze hierboven, en ik ga met veel plezier voor je aan de slag en maak er iets geweldigs van!