Ik ben heel erg blij met allerlei samenwerkingen. Dat gaat van webwinkels en fysieke winkels, die mijn producten verkopen,  andere bedrijven waar kleurplaten en andere producten voor mag maken tot het geven van creatieve workshops. 

Heb jij interesse om samen te werken met mij? Stuur mij dan een mailtje via vrolijk@studiobieb.nl Ik zou het erg leuk vinden om van jou te horen. 

 

Sinds de zomer van 2019 verkoop ik een aantal van mijn producten ook via de webshop van Liefslabel

Vanaf het najaar 2019 geef ik een paar keer per jaar een creatieve workshop bij de Geboortekade in Alphen aan den Rijn, tijdens het papa & mamacafé. 

Per januari 2020 werk ik samen met Li-La-Lotus.  Hier kun je terecht voor het inhuren van een echte sprookjesprinses in de omgeving Rotterdam/ Zuid-Holland. Deze prinses komt langs op kinderfeestjes, maar is ook te boeken voor diverse evenementen. Kijk eens op haar site voor alle mogelijkheden. 

Ik ben heel vereerd dat ik bij het team van gastbloggers van The Mommy Diaries hoor. Sinds maart 2020 schrijf ik daar maandelijks een creatief blog. Dat past helemaal in mijn straatje. 

Een deel van het assortiment van Studio Bieb is sindskort ook te bestellen bij Vrolijke Kaartjes.