Wat een feest, over een paar maanden mogen jullie een kindje verwelkomen, of misschien zijn het er wel meer. Natuurlijk willen jullie iedereen laten weten dat de kleine spruit geboren is met een uniek geboortekaartje. Een geboortekaartje is niet zomaar iets. Het moet passen bij het gezin, de naam, het kamertje en andere voor jullie factoren. Vooral het gevoel moet kloppen en helemaal bij de baby passen. 

Voor een geboortekaartje zijn er drie verschillende opties.

 

Soort kaartje
"Kant en klaar" kaartje Bij dit kaartje worden alleen de naam en andere persoonlijke gegevens aangepast. Aan de afbeeldingen en kleur wordt niets veranderd.
"Net een beetje anders" kaartje Dit is een kaartje dat grotendeels al klaar is, er kunnen naar wens enkele dingen veranderd worden. Denk aan het lettertype, de kleuren, de afbeeldingen (bijv haarkleur, gezinssamenstelling etc)
"Helemaal eigen" kaartje Een kaartje dat helemaal naar wens wordt gemaakt speciaal voor jullie. Zo weet je zeker dat het een uniek kaartje is.

Ik ga graag voor jullie aan de slag. Van te voren bespreken we wat de wensen zijn. Hiermee ga ik aan de slag. Bij een gepersonaliseerd kaartje zal ik een of meerdere schetsen maken en deze voorleggen. Vanaf dat moment ga ik verder aan de slag en zullen er enkele momenten zijn voor (kleine) aanpassingen.

Het is de bedoeling dat het kaartje enige tijd voor de uitgerekende datum klaar staat, zodat alleen de naam en andere geboortegegevens doorgegeven hoeven te worden. Zo kan er snel gedrukt worden. 

 

Een kant en klare prijs kan ik niet geven. Dit heeft naast het soort kaartje met meerdere factoren te maken.  Hoeveel kaartjes moeten er gedrukt worden? Kiezen jullie voor enkele of dubbele kaarten? Willen jullie witte standaard enveloppen of kiezen jullie voor een kleurtje? Welke papiersoort willen jullie? Willen jullie gebruik maken van extra opties? 

Graag maak ik een vrijblijvende offerte voor jullie.