Bruiloft

Wow, wat leuk dat je gaat trouwen! Wat moet er een hoop geregeld worden. Natuurlijk wil je unieke details op je bruiloft. Heb je al eens gedacht aan de kinderen die meekomen? Die wil je natuurlijk ook op een leuke manier bezig houden. Dat kan nu met een gepersonaliseerde kleurplaat van Studio Bieb met jullie als stralend bruidspaar in het middelpunt. Hoe tof is dat? Misschien dat de volwassenen het ook wel leuk vinden om lekker te kleuren... 

Ook is het mogelijk om een kant & klare kleurplaat uit de bieb van Bieb te bestellen met het thema bruiloft. 

Wat kies jij? 

Op maat gemaakte kleurplaat

Samen met jullie bespreken we wat jullie op de kleurplaat willen hebben. Willen jullie een kleurplaat van het feest, de ceremonie of het aansnijden van de taart? Wie en wat moeten er allemaal op? Een grote taart of de bruidskinderen erbij? Willen jullie er nog een tekst op? In principe is alles mogelijk. 

Om de kleurplaat zo persoonlijk mogelijk te maken, heb ik veel informatie nodig. Foto's van jullie, de trouwkleding (ik ga hier heel netjes mee om, zeker omdat ik soms een van de eersten ben die dé jurk te zien krijgt), kapsel, bloemen, auto, taart en alles wat jullie op de kleurplaat willen hebben. 

Nadat jij alle gevraagde informatie hebt doorgegeven ga ik aan de slag. Als de eerste versie van de kleurplaat klaar is, wordt deze (met beeldmerk) naar jullie gemaild. Jullie kunnen hier opmerkingen op geven. Met deze informatie wordt de schets veranderd en wederom naar jullie gemaild. Nu is er nog kans om het geheel van opmerkingen te voorzien. Hierna wordt de kleurplaat definitief getekend en afgewerkt op de computer. 

 

Handig om te weten:

 • Speciaal voor jullie op maat gemaakt door Studio Bieb. 
 • Gebaseerd op de informatie die jullie doorgeven. (via het formulier, mail en online afspraak)
 • A4 formaat, of op verzoek A3
 • Uniek en exclusief ontwerp. 
 • Inclusief 2 correctierondes.
 • Keuze tussen professioneel laten afdrukken of het PDF bestand. 
 • Keuze uit verschillende papierdiktes.
 • Optioneel is het leveren van goede kleurpotloden, puntenslijpers of kleine doosjes met kleurpotloodjes. 
 • De kleurplaat wordt speciaal voor jullie getekend, en zal niet voor andere bruidsparen gebruikt worden.
 • Op de kleurplaat staat met kleine lettertjes "Studio Bieb", eventueel de namen van het bruidspaar en de datum.
 • Bij de kleurplaat zit een licentie die bij het geleverde product hoort. Een kleurplaat mag alleen gebruikt worden als kleurplaat. Mocht je interesse hebben in een andere manier van gebruiken, dan kun je contact opnemen met Studio Bieb. Ook daar help ik jullie graag mee. 

Investering vanaf: 
250
♥ Exclusief drukwerk en eventuele andere meerkosten

♥ Inclusief een licentie voor het gebruik van de kleurplaat

Deze bovenstaande 3 foto's zijn van mijn eigen bruiloft. Deze zijn gemaakt door Corali Photography.Kant & klare kleurplaat

Misschien heb je het liever iets eenvoudiger. Dat kan natuurlijk ook bij Studio Bieb. In de bieb van Bieb vind je namelijk ook een kleurplaat met het thema bruiloft. In de rechterbovenhoek komen de namen van het bruidspaar te staan en eventueel de datum. Zo heb je op een makkelijker manier ook een leuke activiteit voor de kleine gastjes. 

 

Wist je dat het ook leuk is om de kleurplaat op A3 formaat te laten afdrukken? Je hebt dan een vrolijke placemat voor tijdens het diner. Zeker in combinatie met een doosje kleurtjes succes gegarandeerd!