Hier vind je de leukste kleurplaten die er zijn, namelijk die van Biebje en Boris.  Deze kleurplaten mag je gewoon gratis* downloaden. Helemaal voor niets, een cadeautje voor jou. 

De kleurplaten zijn leuk om thuis te kleuren. Ze mogen ook gratis gebruikt worden in het onderwijs en de kinderopvang (BSO, PSZ, KDV en gastouder). Altijd handig om te gebruiken bij een thema of om iets achter de hand te hebben. Graag wel mijn naam Studio Bieb op de kleurplaat laten staan. Het is dus NIET toegestaan om de kleurplaten gratis voor andere doeleinden te gebruiken. 

* Zou je zo'n leuke kleurplaat willen hebben voor een bijzondere gebeurtenis, voor jouw bedrijf of een kleurwedstrijd? Dat kan ook! Meer informatie over een custommade kleurplaat voor bedrijven vind je hier.
Wil je liever een kant & klare kleurplaat gebruiken? Dan kan dat ook. Neem dan even hier een kijkje, wat de mogelijkheden zijn. 
 
Voor een bruiloft is een gepersonaliseerde kleurplaat ook erg leuk voor de kleine gasten. Die kun je hier bestellen. Meer informatie nodig? Stuur mij dan een berichtje


Ik zou het erg leuk vinden om een foto en/ of berichtje te krijgen op mijn social media of via de mail als je de kleurplaten gebruikt hebt. 

Veel plezier met kleuren!

 

HANDIG OM TE WETEN: De kleurplaten staan in de webshop, MAAR je hoeft ze niet te bestellen. Als je klikt op de desbetreffende kleurplaat, zie je een beschrijving met een link. Via deze link opent de kleurplaat en kun je hem printen. Dus geen gedoe met winkelwagentjes nodig. 

 


Momenteel ben ik druk bezig om achter de schermen een nieuwe website te maken. Op deze nieuwe website zullen deze gratis kleurplaten geen plekje meer krijgen. Je krijgt ze nog wel bij de nieuwsbrief. Inschrijven op deze vrolijke post kan natuurlijk al. Zo mis je nooit meer een vrolijke kleurplaat!