De werkbladen die ik maak ivm de schoolsluiting vanwege Corona vind je hier: --> 


Hier vind je de leukste kleurplaten die er zijn, namelijk die van Biebje en Boris.  Deze kleurplaten mag je gewoon gratis downloaden. Helemaal voor niets. Een cadeautje voor jou. 

De kleurplaten zijn leuk om thuis te kleuren. Ze mogen ook gebruikt worden op school, bij de BSO, PSZ, KDV. Altijd handig om te gebruiken bij een thema of om iets achter de hand te hebben. Graag wel mijn naam Studio Bieb op de kleurplaat laten staan. 

Ik zou het erg leuk vinden om een foto en/ of berichtje te krijgen op mijn social media of via de mail als je de kleurplaten gebruikt hebt. 

Veel plezier met kleuren!

Ps: Zou je zo'n leuke kleurplaat willen hebben voor een bijzondere gebeurtenis of voor jouw bedrijf? Dat kan ook! Meer informatie over een custommade kleurplaat voor bedrijven vind je hier. Wil je een kant & klare kleurplaat gebruiken? Dan kan dat voor €50,00 
Voor een bruiloft is een gepersonaliseerde kleurplaat ook erg leuk voor de kleine gasten. Die kun je hier bestellen.
Meer informatie nodig? Stuur mij dan een berichtje

 

HANDIG OM TE WETEN: De kleurplaten staan in de webshop, MAAR je hoeft ze niet te bestellen. Als je klikt op de desbetreffende kleurplaat, zie je een beschrijving met een link. Via deze link opent de kleurplaat en kun je hem printen. Dus geen gedoe met winkelwagentjes nodig.