Hier vind je de leukste kleurplaten die er zijn, namelijk die van Biebje en Boris.  Deze kleurplaten mag je gewoon gratis downloaden. Helemaal voor niets. Een cadeautje voor jou. 

De kleurplaten zijn leuk om thuis te kleuren. Ze mogen ook gebruikt worden op school, bij de BSO, PSZ, KDV of andere club. Altijd handig om te gebruiken bij een thema of om iets achter de hand te hebben. Graag wel mijn naam Studio Bieb op de kleurplaat laten staan. 

Ik zou het erg leuk vinden om een foto en/ of berichtje te krijgen op mijn social media of via de mail als je de kleurplaten gebruikt hebt. 

Veel plezier met kleuren!

Ps: Zou je zo'n leuke kleurplaat willen hebben voor een bijzondere gebeurtenis of voor jouw bedrijf? Dat kan ook! Neem dan contact met mij op, er zijn namelijk diverse mogelijkheden. 

 

HANDIG OM TE WETEN: De kleurplaten staan in de webshop, MAAR je hoeft ze niet te bestellen. Als je klikt op de desbetreffende kleurplaat, zie je een beschrijving met een link. Via deze link opent de kleurplaat en kun je hem printen. Dus geen gedoe met winkelwagentjes nodig.