Kleurplaat voor BUCK

Gepubliceerd op 1 april 2021 om 16:00

Kleurplaat voor BUCK

Het was voorjaar 2020 toen ik in ons plaatselijke krantje zag staan dat wij in Boskoop een nieuwe horecagelegenheid zouden krijgen. De eerste paal was net geslagen. Ik ben ze gaan volgen op Instagram en je zag het steeds meer vorm krijgen. Op social media namen ze je mee met alle stappen die ze namen. Wandbekleding, keukenapparatuur, het sanitair, het servies en de koffie. Uiteindelijk werd er een datum bekend, ze zouden open gaan op 6 april. Een datum die makkelijk voor mij te onthouden is, omdat mijn jongste zoon dan jarig is. Toen deze datum bekend werd heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ze een pakketje met informatie en een brief over mijn kleurplaten verstuurd. Met de hand geschreven. Een restaurant is een plek die vraagt om een kleurplaat voor de kleine klantjes. En waar ik stilletjes op gehoopt had, gebeurde. Ze hadden interesse! Door de drukte is het niet gelukt om elkaar te spreken, maar via de mail lukt het ook heel goed. 

De eigenaresse mailde mij een foto van een opvallend wandje in de gelegenheid. Verder wilde dat er lekker veel te kleuren is. Nou, dat hoef je mij niet twee keer te zeggen, want genoeg te kleuren zal er zijn. Het muurtje had een geometrisch figuurtje. Dat was nog wel even wat om dat te maken. Na heel wat uitproberen is het mij gelukt met de hand en daarna in Photoshop. De grote tafel nodigde uit voor een etentje met een gezin. Je kent het wel. De kinderen vermaken oma en je hoopt maar dat de kinderen zich netjes blijven gedragen. De grote tafel moest gevuld worden met servies, bestek, eten en andere accessoires. Ik heb heel goed de foto's bestudeerd die ik had gekregen, maar ook de socials en de website. Hierdoor is het echt gepersonaliseerd, zelfs met overal logootjes op. De menukaart is nagetekend, en ook de waterfles is zoals zij hem serveren. De borden, de glazen, het servies en het vaasje is zoals het op al het beeldmateriaal te zien is.

De mensen die eromheen zitten zijn een vader, moeder en een oma en ze hebben 3 kinderen bij zich. Oma zit met de jongste op schoot. Het jongetje is blij met zijn kleurplaat en die moet oma natuurlijk zien. De andere dochter kan niet meer blijven zitten en moet achter haar vader gek doen. Tot slot maakte ik nog een boom in de hoek, zoals die daar ook staat. 

Ik vind het ook altijd leuk als er wat grappigheidjes inzitten. Zo is er natuurlijk een glas wijn omgevallen, liggen er kleurplaten van de kleurplaat op tafel. Ook de hartjes die kenmerkend voor mij zijn ontbreken niet. 

Tot slot heb ik het logo, de website en de socials op de kleurplaat gezet met het juiste lettertype. BUCK heeft nu een kleurplaat die uniek is en helemaal eigen. Hoe gaaf!  Nu maar hopen dat de kleine klantjes maar heel veel mogen komen kleuren. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.