Kleurplaat voor kindercoach

Gepubliceerd op 7 juni 2021 om 14:01

Via LinkedIn krijg ik een berichtje, een Dm, van een kindercoach. Zij wil graag wat informatie over een kleurplaat. Na wat berichtjes heen en weer maken we een afspraak voor een online meet. Haar site bekijk ik alvast en ik zie een hele vrolijke vrouw met een dito bedrijf. Zo te zien is zij ook van de vrolijke jurkjes en lekker creatief en kleurrijk. Dat past helemaal in mijn straatje. Ze is niet alleen kindercoach, maar geeft ook schilderlessen en heeft gewoon een pipowagen in de tuin waar een deel van haar werk plaats vindt. 


Het gesprek dat we hebben is een fijn en gezellig gesprek. Ze wil graag een kleurplaat bijzonder, een gepersonaliseerde op maat gemaakte kleurplaat. Eerst vertelt ze precies wat ze doet en wat er bij haar hoort. Ik vraag haar wat ze zoal op de kleurplaat zou willen terug zien. Na ons gesprek heb ik een hele lijst en een link op haar website met heel veel foto's. Het was een hele gezellig online meeting, die mij meteen een goed gevoel gaf. 

Zoals altijd moet ik eerst even alles laten bezinken. Zeker in dit geval want er is een heleboel leuks wat goed op de kleurplaat zou passen. Ook de foto's van haar website zijn inspiratie genoeg. Ik begin met een hele grove schets, en dan voel ik dat ik de basis heb. Links maak ik het raam met zicht op de pipowagen en een vlaggetjeslijn. In het midden een impressie van de keuken. Eigenlijk is het een hele lange keuken met geruite gordijntjes ervoor, maar ik teken maar een stukje. Rechts teken ik de boekenkast.  Op de voorgrond komt zij te staan met haar schort en kwasten. Natuurlijk ontbreken de balken ook niet. Aan de balken komt een lijntje voor tekeningen. Op deze tekeningen komen de logo's en de thema's van haar coaching praktijk. Door naar de foto's te kijken, komen er steeds meer details die ik toe kan voegen. Een ledematenpop is erg leuk, een theepot met een koektrommel, een gouden lijstje met een vogeltje, verfpotten en een boomstammetje met kleurpotloden. Hier ga ik mee aan de slag. Ik maak de vloer en latjes aan de muren. De basis staat. Ik mail de kleurplaat naar haar toe. 

Een overzicht van wat er zoal op maat is gemaakt. 

Na enige tijd krijg ik een reactie en ze is al heel blij met wat ze ziet. Er zijn nog een paar dingen die ze eigenlijk ook wel zou willen terug zien op de kleurplaat. Een gitaar, krachtstokken en een schatkistje met edelsteentjes of een yogamatje. Ik ga weer lekker aan de slag en als de nieuwe onderwerpen zijn toegevoegd en wat andere aanpassingen klaar, stuur ik hem weer op. Wederom een enthousiaste reactie. Eigenlijk wil ze ook wel heel graag een stuk van de schommelstoel met vachtje terug zien. Het is een geliefd en herkenbaar object in haar ruimte. Een schommelstoel tekenen was wel even oefenen, maar van oefenen leer je. Dus er staat nu linksonder een stuk van de schommelstoel. Als laatste voeg ik 2 muisjes toe op de balken. Die schijnen er sindskort te wonen. De laatste stap is het afwerken van de kleurplaat. Oneffenheidjes wegwerken en zorgen dat alles picobello in orde is. 

Ik heb met mijn zusje de gewoonte dat we berichtjes inspreken via Whatsapp. Hoe grappig is het dat deze vrolijke eigenaresse dat ook doet. Heerlijk om naar te luisteren. Zo spreken we ook enkele berichtjes naar elkaar in. Ik mail haar de bestanden en de officiële stukken en dan kan ze de eerste groep kinderen een paar dagen later een eerste kleurplaat uitdelen. 

 

Ze schrijft ook nog een hele leuke review, waar ik heel blij van wordt. 

"Je hebt leuke mensen.
Je hebt mooie mensen.
En je hebt mooie en leuke mensen.
Dank, dank Bilitis!
Jij blij, maar ik nog meer.
Top samenwerking, elk detail kon doorbesproken worden & alles vond je leuk, werd je enthousiast van, niets te gek... steentjes in potje nog kleiner maken, koekjes in plaats van suiker, muisjes erbij, meubelstukken iets opschuiven... je deed het!
De kleurplaat is Esther.
Missie geslaagd."

Wat een heerlijke opdracht voor een hele vrolijke klant was dit. Dat er maar veel van haar kleine klantjes van de kleurplaat mogen genieten. ♥

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.