Wil je eens wat anders dan een gewone familiefoto? Wat dacht je van een familietekening? Dat is weer eens wat anders en zeker origineel. Leuk om voor jezelf te bestellen en als blikvanger in je interieur neer te zetten. Natuurlijk is een getekend familieportret ook een uniek verjaardagscadeau, maar ook zeer geschikt als cadeau voor een huwelijk of geboorte. 

 

Het is mogelijk om van de illustratie een naambordje te maken. Deze valt zeker op bij de voordeur. Een andere optie is om de illustratie te gebruiken voor een uitnodiging of kaart, daar help ik je graag mee. Zo maak je een bijzondere en gepersonaliseerde kaart voor bijvoorbeeld je huwelijk(sjubileum) of geboorte. 

 

Als je interesse hebt dan kun je hieronder een bestelling plaatsen.

Jij levert dan de nodige informatie aan. Ik heb duidelijke foto's nodig van de personen en eventuele dieren of speciale voorwerpen (bijvoorbeeld knuffeltje). Liever te veel, dan te weinig.

 

Via de mail kun je nog meer informatie doorgeven, zodat het beeld voor mij heel duidelijk is. Zo kun je aangeven wat voor kleding of haardracht gewenst is, of dat er een speciale kleur is die je graag terug ziet. Wil je een speciale opstelling, dan kun je dat ook aangeven. Anders maak ik zelf een compositie. Belangrijk is ook dat duidelijk is hoe groot iedereen is. 

 

Als alle foto's en informatie binnen is, dan ga ik aan de slag. Ik teken de personen en mail jou de globale opzet. Dit is vaak al wel in kleur, maar nog niet uitgewerkt. Jij kunt hier dan op reageren en ik ga weer aan de slag.

Dit doen we meerdere keren, zodat we zeker weten dat het resultaat fantastisch wordt. Dit doen we niet oneindig, dus zorg dat de informatie in het begin meteen duidelijk is. De praktijk leert dat het dan het vaak om enkele kleine veranderingen zal gaan. 

 

Als de illustratie af is, dan druk ik het familieportret af en lijst dit voor jou in. Daarna gaat het op de post en binnen enkele dagen valt er een vrolijk pakketje op de mat. Het wordt in een vierkante witte lijst geleverd. 


Wil je ook een digitaal bestand hiervan? Dat kan zeker, wel reken ik hiervoor een meerprijs. De illustratie kun je dan gebruiken, maar de afbeelding mag niet veranderd worden. 

 

Tot slot is het belangrijk om te weten dat ik deze familietekening helemaal speciaal voor jou teken en digitaliseer. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 4 weken.  Heb je de tekening voor een bepaalde datum nodig? Wil je dat dan duidelijk aangeven? Dan kan ik kijken wat ik voor jou kan betekenen.


Wil je een portret cadeau geven voor een feestdag? (Sinterklaas, Kerstmis, Moederdag of Vaderdag)  Wees er dan snel bij, anders bestaat de kans dat ik niet op tijd klaar ben vanwege de drukte. 

 

Ben je op zoek naar een zwangerschapsillustratie? Die vind je hier

 

 

De prijs wordt gebaseerd op het aantal personen dat getekend moet worden. Het maakt niet uit of de persoon volwassen is of een baby. Ook huisdieren en knuffels zullen apart gerekend worden. 

Prijs
Familie van 4 personen € 75,00
1 persoon € 30,00
2 personen €45,00
3 personen €60,00
Extra persoon (vanaf gezin van 5 personen) €15,00
Huisdier €10,00
Knuffel/ speelgoed €5,00
Digitaal bestand (zonder ingelijst en afgedrukt exemplaar) €25,00
Digitaal bestand (naast een ingelijst exemplaar) €35,00
Naambordje (alleen in combinatie met familitekening) €30,00
SPOEDJE (levertijd binnen een week) €75,00