Voordat ik begon met Studio Bieb, gaf ik onder de naam Vive la Bieb creatieve workshops en kinderfeestjes. Op dit moment ben ik hier niet heel actief meer mee bezig. Ik maak geen workshopagenda meer en ben niet actief op zoek naar leuke locaties voor deze workshops. Wil je toch een leuke workshops of kinderfeestje van mij doen, dan kan dat zeker! Je kunt mij een mailtje sturen en dan kijken we samen naar wat mogelijk is. Want ookal bied ik het niet meer actief aan, ik blijf het natuurlijk wel ontzettend leuk vinden om creatief bezig te zijn. En wie weet in de toekomst, als mijn kinderen wat ouder zijn. 

Hieronder vind je een kleine greep uit het totaal aanbod van de workshops en kinderfeestjes.  Ben je op zoek naar iets of zou je een aanpassing willen, dat kan ook. Ik denk graag met je mee. 


Kinderfeestjes:
€12,50  per kind, vanaf 5 kinderen, bij jou thuis. Het feestje bevat een ontzettend leuke creatieve activiteit van ongeveer 2 uur, waarvoor ik alle spullen meeneem. Zelf zorg je voor het gedeelte ervoor en erna, dus de cadeautjes uitpakken en frietjes eten. 
De regio waarbinnen ik deze creatieve kinderfeestjes regel is Leiden-Alphen a\d Rijn- Gouda en alles daar omheen.

 

 

Workshops: 
Ook voor creatieve workshops kun je bij mij terecht. Als jij een leuk clubje hebt verzameld, dan kom ik graag bij jou thuis of op een andere locatie een workshop aan jullie geven. De meeste workshops duren zo 2 a 3 uur. De workshops zijn leuk om te doen met een vriendenclubje, teamuitje. vrijgezellenfeestje, familiedag, babyshower of pufclubmeeting. Voor meer informatie over de verschillende workshops kun je mij mailen. Prijs is afhankelijk van de gekozen workshop, maar zal vaak liggen rond de €25/ €30.