Echte post is veel leuker! Hoe leuk is het om op jouw verjaardag een echte kaart op de deurmat te vinden. Helemaal leuk is het zomaar een kaartje bezorgd te krijgen door de postbode.  Studio Bieb ontwerpt diverse kaartjes voor verschillende gebeurtenissen. Er zijn kant en klare kaartjes, maar de mogelijkheid bestaat ook dat Studio Bieb jouw geboorte- of trouwkaartje ontwerpt en drukt. 

Wist je dat het zelfs mogelijk is dat een enkel kaartje meteen verstuurd kan worden naar de ontvanger? 

 

Gepersonaliseerde kaarten 

Ga jij binnenkort trouwen? Krijg je bijna een lief kindje? Of is er een andere (verdrietige of blijde) gebeurtenis waar je graag een uniek kaartje voor wilt hebben? Dan kun je nu ook bij Studio Bieb terecht. Jij geeft jouw wensen aan. Wat moet erop komen te staan voor soort afbeelding? Daarna is er nog de keuze uit papierformaat, papiersoort, enkele of dubbele kaart, aantal exemplaren en levertijd. 

De prijs voor deze kaartjes  is op aanvraag en afhankelijk van al jouw wensen. Gaat het om een hele nieuwe tekening of wil je een bestaande Studio Bieb tekening gebruiken? Je kunt mij een mailtje sturen voor meer informatie. 

Een ding is zeker, met een gepersonaliseerd kaartje van Studio Bieb, heb jij een uniek kaartje.