Soms wil je een gebeurtenis net iets meer aandacht geven. Vaak omdat het een bijzondere situatie is. Iemand gaat trouwen, er is een kindje geboren. Je bent ontzettend trots op jouw fantastische gezin. Het kan dan leuk zijn om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Of je bent de eigenaar van een ontzettend leuk bedrijf, dat net iets meer wil doen voor haar klanten. Studio Bieb maakt diverse gepersonaliseerde producten. Dat het gepersonaliseerd is, geeft het net dat beetje extra en vooral herkenning. 

 

Naast volledig gepersonaliseerde producten, zijn er ook producten die deels gepersonaliseerd worden. Dat zijn standaard producten waarvan bijvoorbeeld de tekst, en soms de kleur, van aangepast wordt. 

 

Mocht je als bedrijf interesse hebben in een gepersonaliseerd product, zoals een kleurplaat, kijk dan vooral bij logo & huisstijl  of kleine klantjes

 

Gepersonaliseerde kaarten 

Ga jij binnenkort trouwen? Krijg je bijna een lief kindje? Of is er een andere (verdrietige of blijde) gebeurtenis waar je graag een uniek kaartje voor wilt hebben? Dan kun je nu ook bij Studio Bieb terecht. Jij geeft jouw wensen aan. Wat voor een afbeelding wil jij erop? Daarna is er nog de keuze uit papierformaat, papiersoort, enkele of dubbele kaart, aantal exemplaren en levertijd. 

De prijs voor deze kaartjes  is op aanvraag en afhankelijk van al jouw wensen. Gaat het om een hele nieuwe tekening of wil je een bestaande Studio Bieb tekening gebruiken? Je kunt mij een mailtje sturen voor meer informatie.

Een ding is zeker, met een gepersonaliseerd kaartje van Studio Bieb, heb jij een uniek kaartje.