Belangrijk! Studio Bieb is een eenvrouwsbedrijf. Naast Studio Bieb ben ik nog moeder van 3 kinderen, werk ik parttime als leerkracht. Alles wat bij een bedrijf komt kijken doe ik ook nog eens zelf. Dit gaat van producten maken, inpakken, verzenden, administratie, mailwisselingen, website onderhoud etc. Hierdoor is het onmogelijk voor mij om zo snel te kunnen leveren als de grote webshops dat wel kunnen. Daarnaast is gratis of goedkoop verzenden ook geen optie. 

 

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Studio Bieb verstuurt de pakketjes via PostNL of DHL. Dit gebeurt ongeveer 3x per week. PostNL bezorgt niet op zondag en maandag. Houdt hier rekening mee met het bestellen. 
Producten die op voorraad zijn zullen, na betaling, doorgaans binnen 5 werkdagen aangeboden worden bij PostNL of DHL
Producten die speciaal voor jou gemaakt moeten worden, hebben een langere levertijd. Deze levertijd gaat ook pas in als de betaling binnen is bij Studio Bieb. Dit kan oplopen tot ongeveer 3 weken, de verwachte levertijd staat bij het product.  Als het product verstuurd wordt, krijg je hiervan een mail. 


Bij een bestelling van meerdere producten wacht Studio Bieb meestal totdat alle producten verzendklaar zijn. Mocht je dit liever niet hebben, dan kun je contact opnemen met Studio Bieb. Er kunnen dan extra verzendkosten gerekend worden. 
Wijzigingen in de levertijden (bijv. in vakanties) worden aangegeven op de website en op Facebook, en natuurlijk ook in het bestelproces. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen in Nederland:

v.a €1,90 voor bestellingen die door de brievenbus passen via PostNL
€4,10 voor brievenbuspakketjes via PostNL
€6,00 voor pakketten via PostNL
Ook bestaat er de mogelijkheid om te verzenden via DHL: 
€5,65 voor een pakket 

Je kunt ook een servicepoint selecteren tijdens het bestellen, als je liever hebt dat je pakket niet thuisbezorgd wordt. 


Je dient zelf zorg te dragen voor de juiste verstrekking van de adresgegevens. Studio Bieb is niet verantwoordelijk voor het niet aankomen of zoek raken van de post als de adresgegevens onjuist zijn doorgegeven. 
Als het pakketje verstuurd wordt, ontvang je daarvan altijd een bevestiging. Mocht het dan na 5 werkdagen nog niet bezorgd zijn, dan kun je contact opnemen met Studio Bieb. Houdt er rekening mee dat tijdens drukke perioden zoals rondom feestdagen, de levertijd langer duurt. 
Studio Bieb maakt geregeld gebruik van reeds eerder gebruikte enveloppen en doosjes. Dit om kosten en het milieu te sparen. 

 

Ophalen: 
Producten kunnen ook opgehaald worden bij Studio Bieb. Dit kan alleen op afspraak. 
De producten kunnen al betaald worden tijdens het bestelproces. Anders kunnen ze bij het ophalen betaald worden met pin, een Tikkie of gepast contant geld. Om een afspraak te maken kun je contact opnemen met Studio Bieb.
Houd er rekening mee dat er naast Studio Bieb een gezin gerund wordt én er ook nog andere werkzaamheden in het onderwijs zijn. Het is dus niet altijd zo dat bij ophalen de spullen eerder in bezit zijn, omdat het ophalen niet dagelijks kan plaatsvinden.