Kleurplaten

Hier vind je de leukste kleurplaten die er zijn, namelijk die van Biebje. Deze kleurplaten mag je gewoon gratis downloaden. Helemaal voor niets. Een cadeautje voor jou. 

De kleurplaten zijn leuk om thuis te kleuren. Ze mogen ook gebruikt worden op school, bij de BSO, PSZ, KDV of andere club. Altijd handig om te gebruiken bij een thema of om iets achter de hand te hebben. Graag wel de informatie op de kleurplaat laten staan. 

Ik zou het erg leuk vinden om een foto en/ of berichtje te krijgen als je de kleurplaten gebruikt hebt. 

Veel plezier met kleuren!

Ps: Zou je zo'n leuke kleurplaat willen hebben voor een bijzondere gebeurtenis of voor jouw bedrijf? Neem dan hier eens een kijkje. 


❤Biebje aan het kamperen

Biebje heeft vakantie en geniet met volle teugen van de camping. Slapen in een tentje, badmintonnen, water gevechten, voetballen, spelen met vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk 's avonds genieten van een kampvuurtje. 

Deze kleurplaat is erg toepasselijk om te kleuren in de vakantieperiode. 

De kleurplaat vind je hier.

Je mag deze kleurplaat ook weer gebruiken voor in de klas, bij de BSO, KDV, PSZ of andere kinderclub. Natuurlijk wel mijn naam op de kleurplaat laten staan. 

 


❤Kaftje voor vakantieboekje

Aan het einde van het schooljaar wil je de leerlingen nog wel eens een boekje geven. De kleurplaten zijn leuk om dan te geven. Vul het aan met een aantal leuke woordenzoekers of andere opdrachtjes en de leerlingen vermaken zich. Nog leuker wordt zo'n boekje met een speciale voorkant. Zoals je ziet hebben Biebje en Boris al zin in de vakantie.

Dit kun je natuurlijk ook doen voor je eigen kinderen, als je een lange reis gaat maken of om ze thuis bezig te houden. Met zo'n voorkantje maak je een boekje, en dat is gewoon net wat leuker. 

Je vindt de kaft hier.


❤Kaftje voor afscheidsboekje 

Als je de bladen voor een afscheidsboekje gebruikt, is het natuurlijk helemaal leuk om het boekje in stijl af te maken. Dat kan nu met deze leuke voorkant. De letters zijn in kleur, zodat het meteen een vrolijke voorkant is. 

Je vindt deze kaft hier

 


❤Biebje op het strand 

Als het zomer is gaat Biebje graag naar het strand. Lekker zonnen op een handdoek (nadat ze zich natuurlijk heel goed heeft ingesmeerd), lekker spelen op het strand, zandkastelen bouwen, schelpen zoeken of zwemmen in de zee. 

Deze kleurplaat is heel leuk om even binnen af te koelen op een hele warme (strand)dag. 

Je vindt deze zomerse kleurplaat door hier te klikken. 

TIP: Print een aantal kleurplaten met zomers thema en maak er een leuk kleurboekje van voor tijdens de vakantie. 
Deze kleurplaat mag natuurlijk ook gebruikt worden op school  BSO, PSZ, KDV en andere kinderclubs. Wel de naam laten staan. 

©Studio Bieb 


❤Vriendenboekje voor de juf of meester 

Met dit blad voor een vriendenboekje, kun je een vriendenboekje maken voor de juf of meester. Leuk voor als de juf of meester weggaat. Ook leuk om te maken als cadeautje aan het einde van het schooljaar. 

Je kunt het kopiëren op wit of gekleurd papier. De juf of meester zal hier erg blij mee zijn. 

Dit blad voor de juf of meester kun je hier vinden. 


❤Vriendenboekje Biebje of Boris 

Aan het einde van het schooljaar gaan er wel eens kinderen van school af. Soms vanwege een verhuizing, soms omdat een andere school beter past. Het is leuk om dan als cadeautje een blijvende herinnering te krijgen van je klas. Je kunt nu bladen uitprinten om een vriendenboekje/ afscheidsboekje te maken. Je kunt kiezen voor een Biebje en een Boris variant. Je kunt kiezen voor allemaal Biebjes als er een meisje weggaat, maar je kunt ook de meisjes een Biebje laten invullen en de jongens een Boris. Op wit papier zijn de bladen leuk, een kleurtje kan ook. Maak er wat moois van! 

Er zijn geen schrijflijntjes toegevoegd, zo kan er gekozen worden om soms te tekenen ipv te schrijven. En de top 3 zorgt voor een hele persoonlijke invulling.(Denk aan een top 3 van lekker eten, youtubers, websites, games, dieren, lievelingsvakken, sporten, kledingstukken, popsterren. Misschien handig om dit van te voren met een woordweb te verduidelijken.)

Natuurlijk zijn deze bladen te gebruiken op school, BSO of andere club. 

Je vindt het blad van Biebje hier, en van Boris hier


❤Vaderdag Biebje of Boris 

Natuurlijk verdient papa ook een mooie kleurplaat voor vaderdag. Biebje en Boris zijn verkleed als cadeautje omdat zij natuurlijk het grootste cadeau voor papa zijn. 

Je kunt de kleurplaat van Biebje hier vinden, en van Boris vind je hier.

Deze kleurplaat mag natuurlijk ook gebruikt worden op school, BSO, KDV, PSZ en andere clubs. 

Wist je dat je bij Studio Bieb, ook gepersonaliseerde kleurplaten kunt laten maken. Leuk voor een (trouw)feest of evenement van je bedrijf. 

©Studio Bieb 


❤Liefs Pop Up Tekenwedstrijd 

Ien doen. Deze kleurplaat kun je uitprinten en in die periode inleveren bij de LiefsPopup, dan wordt hij mooi opgehangen in de winkel. En misschien win je dan nog wel iets. 

 

Je vindt de kleurplaat hier.

 

De kleurplaat is natuurlijk ook leuk binnen het thema "winkel". 


❤Biebje en autisme

Met Pasen gaan Biebje en Boris natuurlijk eieren zoeken. En wat liggen er veel verstopt. Maak al die eieren nog mooier door ze een vrolijk kleurtje te geven. 

De kleurplaat vind je hier

Deze kleurplaat mag natuurlijk ook gebruikt worden op school, BSO, KDV, PSZ en andere clubs. 

Wist je dat je bij Studio Bieb, ook gepersonaliseerde kleurplaten kunt laten maken. Leuk voor een (trouw)feest of evenement van je bedrijf. 

©Studio Bieb 


❤Biebje & autisme

Deze kleurplaat heeft het thema "autisme", omdat het bijna de week van het autisme is. Voor kinderen met autisme, of kinderen die in hun omgeving te maken hebben met autisme, is dit een mooie manier er mee bezig zijn. Op de kleurplaat staan diverse materialen en manieren om het leven voor een kind met autisme aangenamer te maken. Timetimer, kleurenklok, pictogrammen, planbord, aftelkalenders, beloningskaarten, oorkappen etc. 

Deze kleurplaat mag je natuurlijk op school, bso, psz, kdv of andere club te gebruiken. Natuurlijk is deze kleurplaat ook geschikt om te gebruiken in de wachtkamer van instellingen die iets doen met autisme. Graag de informatie op de kleurplaat laten staan. 

De kleurplaat vind je hier

Veel plezier! 

©studio bieb 


❤Biebje de kunstenaar 

Bij mijn kinderen op school hebben ze een project met als thema "kunst". Biebje is ook een kleine kunstenaar. Ze is dol op schilderen en tekenen. Hier is ze druk bezig met een heel mooi schilderen. Weet je wat zo leuk is aan deze kleurplaat? Alle schilderijtjes kun je zelf voorzien van kunstwerkjes. 

Veel plezier, kleine kunstenaar. 

De kleurplaat staat hier voor je klaar. 

Wist je dat je deze kleurplaat op school mag gebruiken? Ook op de BSO, KDV, PSZ of andere club mag je deze kleurplaat gebruiken. Wel graag infobalk laten staan. 

©studio bieb


❤Biebje op de bruiloft

Biebje is op een bruiloft en ze mag zelfs het bruidsboeket vasthouden. En wat is het mooi. Heb je de taart al gezien? Mmmm! Biebje kijkt haar ogen uit. 

Ga je binnenkort zelf trouwen? Dan is deze kleurplaat leuk voor de kleine gasten. Natuurlijk ook leuk bij het thema trouwen op school. Of gewoon lekker thuis. 

Deze kleurplaat is natuurlijk weer gratis te downloaden. Ook voor op school, bso, kdv, psz of andere clubs. (graag de naaminfo laten staan.)

Ik zou het heel erg leuk vinden om een foto/ berichtje te krijgen als je deze kleurplaat hebt gebruikt. 

Biebje op de bruiloft vind je hier.

Veel kleurplezier! 

 

❤Biebje viert Carnaval

Biebje houdt wel van een beetje kleur en vrolijkheid, dus Carnaval past precies in haar straatje. En wat ziet ze er leuk uit als clowntje. En heb je al haar vriendjes en vriendinnetjes al gezien? Wat een dolle boel! Alaaf! 

 

Deze vrolijke kleurplaat kun je nu hier vinden. 

 

Wist je dat....
.... je deze kleurplaat ook mag gebruiken op scholen, BSO, PSZ, KDV of andere clubs. 

 

Veel plezier met kleuren! 


❤Biebje gaat schaatsen

Brrrr, wat is het koud! Gelukkig kun je lekker schaatsen als het zo hard vriest. Biebje houdt daar wel van, samen met haar vriendje en hond. Heb je zelf nou niet zo zin (meer) om buiten te spelen in de kou, dan kun je binnen warm en lekker kleuren. 

 

Wist je dat....
.... je deze kleurplaat ook mag gebruiken op scholen, BSO, PSZ, KDV of andere clubs. 
....als je een foto instuurt van het eindresultaat of dat je aan het kleuren bent, je kans maakt op een prijsje. 

De kleurplaat kun je hier downloaden. 

Veel plezier met kleuren! 


❤Oud & Nieuw (met o.a. woordzoeker)

Met oud & nieuw steekt wordt er bij Biebje natuurlijk ook vuurwerk afgestoken. Biebje houdt het bij een sterretje, maar wel met een echte "knalplanga". Natuurlijk wordt er ook geproost en oliebollen gegegeten. Een leuke kleurplaat voor aan het einde van het jaar of voor de start van het nieuwe jaar. 

Wist je dat....
.... je deze kleurplaat ook mag gebruiken op scholen, BSO, PSZ, KDV of andere clubs. 
.... als extraatje deze keer ook een woordzoeker kunt downlaoden met oud &nieuw woorden. Leuk voor op de achterkant. 
....als je een foto instuurt van het eindresultaat of dat je aan het kleuren bent, je kans maakt op een prijsje. 

De kleurplaat kun je hier downloaden. 
Dezelfde kleurplaat met de tekst "Gelukkig nieuwjaar" vind je hier

Veel plezier met kleuren! 


❤Biebje versiert de kerstboom 

Met kerst versier je natuurlijk je huis. Biebje ook! Ze heeft het haardvuur en de kaarsjes aangedaan. En wat een mooie boom heeft ze al. Ze mist alleen nog wat kleur. 

Je kunt de kleurplaat hier vinden.  

Wist je dat....
.... je deze kleurplaat ook mag gebruiken op scholen, BSO, PSZ, KDV of andere clubs. 
.... als extraatje deze keer ook een woordzoeker kunt downlaoden met kerstwoorden. Leuk voor op de achterkant. 
....als je een foto instuurt van het eindresultaat of dat je aan het kleuren bent, je kans maakt op een prijsje. 

Veel plezier met kleuren! 

 


❤Woordzoeker Kerst 

Deze woordzoeker is een leuk extraatje, zeker voor juffen. Druk hem af op de achterkant van de kerstkleurplaat. De kinderen hebben dan nog langer plezier van de kleurplaat. Natuurlijk ook leuk om thuis aan je kind te geven. 

Je kunt de woordzoeker hier vinden. 


❤Kerststalletje 

Bij kerst hoort het kerstverhaal, daarom zie je op deze kleurplaat het kerststalletje staan. 

Wist je dat....
.... je deze kleurplaat ook mag gebruiken op scholen, BSO, PSZ, KDV of andere clubs. 
.... als extraatje deze keer ook een woordzoeker kunt downloaden met kerstwoorden. Leuk voor op de achterkant. 
....als je een foto instuurt van het eindresultaat of dat je aan het kleuren bent, je kans maakt op een prijsje. 

De kleurplaat van het kerststalletje kun je hier vinden. 

Veel plezier met kleuren! 

 

❤ Sinterklaas & de 2 eigenwijze pietjes

Oh, wat een eigenwijze pietjes staan er op het dak, als dat maar goed gaat. Kleur jij de pietjes en de cadeautjes mooi in?

Je kunt de eigenwijze pietjes hier downloaden. 

Ik ben benieuwd wat je ervan gemaakt hebt, laat je een fotootje achter op mijn social media? 

Deze kleurplaat is GRATIS te downloaden en mag ook gebruikt worden op scholen, BSO, PSZ, KDV en andere clubs.


❤ Sinterklaas AFTELkalender

Sinterklaas is een spannende periode en voor kinderen kan het erg fijn zijn als ze duidelijk hebben hoe lang het nog duurt tot het pakjesavond. Deze kalender start op de dag van de intocht op tv. Iedere dag die voorbij is kun je inkleuren, sticker op plakken of een kruisje geven. De vakjes zijn leeg, wat handig is voor je eigen inbreng. Voor mijn eigen kinderen teken ik altijd een schoen als ze hun schoen mogen zetten. Maar ook als de Rommelpiet op school komt, of als Sinterklaas op het werk van de ouders wordt gevierd, kun je allemaal aangeven. Een beetje duidelijkheid in deze drukke periode, wat heerlijk! 

Je kunt de aftelkalender hier downloaden. 

De aftelkalender mag natuurlijk ook in de klas, op de bso, psz of kdv gebruikt worden. 


❤ Sinterklaas verlanglijstje 

 

Kinderen hebben altijd heel veel wensen voor Sinterklaas. Hoe leuk is dat om op een mooi verlanglijstje te (laten) schrijven? En als je daarna de plaatjes nog mooi inkleurt, maak je Sinterklaas helemaal blij. 

Het verlanglijstje kun je hier downloaden. 

Dit verlanglijstje mag ook gebruikt worden op school, BSO, PSZ of KDV. 


❤ Biebje en de herfst 

 

Het is herfst. Het waait, het regent en de blaadjes vallen van de bomen. Heerlijk weer om buiten een frisse neus te halen. Lekker in de plassen stampen, eikeltjes zoeken en daarna thuis weer opwarmen. Biebje vindt het ook heerlijk, ze trotseert de regen. Maar o jee haar paraplu waait kapot. Geef jij Biebje wat herfstkleuren? 

 

Deze kleurplaat kun je hier GRATIS downloaden en zelf printen. 

 

Wist je dat je de kleurplaten ook mag gebruiken in de klas, op de BSO, KDV, PSZ of andere club? En als je een foto post op mijn social media @vivelabieb maak je kans op een prijsje. 


❤ Biebje en de vrolijke Halloween

Biebje vindt Halloween eigenlijk maar eng, brrr..... Pompoenen, snoepjes en een lampion vindt ze wel leuk. En als de pompoenen zo gezellig zijn, het spookje een strikje draagt en de vleermuisjes dansen in de lucht dan is het gelukkig niet meer zo eng. Daarom deze kleurplaat van Biebje en de vrolijke Halloween. 

Je kunt de kleurplaat hier GRATIS downloaden. 

 

Wist je dat je deze kleurplaat ook mag gebruiken voor in de klas, op de BSO, KDV, PSZ of andere club? 


En dat ik het erg leuk vind om een fotootje te zien op social media dat je met de kleurplaat bezig bent of natuurlijk het eindresultaat. 


❤ Biebje houdt van unicorns

Welk meisje houdt er nou niet van unicorns? Biebje houdt er wel van, kijk maar!

Deze leuke kleurplaat kun je hier GRATIS downloaden. Veel kleurplezier! 

Wist je dat... je deze kleurplaat ook mag gebruiken op school, psz, kdv, bso of andere club? 

Wist je dat... je mij heel heel blij maakt als je een leuke fot post van een ingekleurd exemplaar? 

 

❤ Biebje en de kinderboekenweek

Speciaal voor de kinderboekenweek is er een nieuwe kleurplaat. Hier zie je Biebje genieten met een vriendje in de bieb. Want lezen is leuk en een feestje. 
Het thema van kinderboekenweek 2018 is "vriendschap", daarom staat Biebje er dit keer met een vriendje op. 

Deze kleurplaat is gratis te downloaden. Hij mag ook gebruikt worden op scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijf, naschoolse opvang en andere clubs. 

Je vindt deze vrolijke kleurplaat hier. 

 

❤ Biebjes droom 

Na een lange vakantie is Biebje ook weer gestart met het dagelijkse leven. Naar school en de sportclub. Natuurlijk ook weer heerlijk spelen en fantaseren. Biebje fantaseert graag dat ze in een programma zoals "Hollands Got Talent" mag optreden met allemaal moeilijke kunsten. Maak jij het optreden van Biebje nog mooier dan het al is? Geef haar een mooie jurk aan, kleur de ballen en confetti vrolijk. 

Je vindt de kleurplaat hier. 

Deze kleurplaat kun je heerlijk thuis gebruiken, maar je mag hem ook gebruiken op school, BSO, KDV, PSZ, feestje of andere club. 

 
 

❤ Biebje heeft zomervakantie 

Natuurlijk voor de zomervakantie ook weer een vrolijke en bijpassende kleurplaat van Biebje.

Je vindt de kleurplaat hier. Ik zou het heel leuk vinden als je een foto stuurt dat je lekker aan het kleuren bent. 

Veel plezier! 


❤ Biebje eet ijsjes 

Met dit mooie weer heeft Biebje wel trek in een lekker ijsje. Jij ook? Print haar uit en geef de ijsjes en Biebje een lekker zomers kleurtje. Veel plezier! 

Je vindt de kleurplaat hier. 


❤ Biebje viert Koningsdag 

April

Biebje is zich al aan het klaar maken voor Koningsdag. Haar kroon heeft ze al opgezet. Nu moet alles alleen nog een Koninklijk kleurtje krijgen. Jij wilt Biebje daar vast bij helpen. 

Je kunt haar nieuwste kleurplaat natuurlijk hier gratis downloaden. En als hij klaar is, stuur je dan een leuke foto op? 


❤ Biebje en de bloembollen 

Maart 

Eindelijk het voorjaar komt er weer aan. Ook Biebje is daar erg blij mee. Ze kan niet wachten op het warmere weer. Biebje is ook erg dol op bloemen, vooral tulpen. Help jij Biebje haar bollenveldje te kleuren? 

Je kunt deze kleurplaat hier vinden en lekker aan de slag. 


❤ Biebjes Valentijnsdag 

Februari 

Hier vind je weer een mooie kleurplaat om zelf uit te printen. Dit keer is de kleurplaat geschikt om mooi te kleuren voor Valentijnsdag. Aan wie ga jij hem geven? Natuurlijk is hij ook te gebruiken voor iedere andere dag waarop je iets liefs wilt geven aan iemand, zoals moederdag of een verjaardag. 


❤ Biebje in de sneeuw
Januari

Buiten is het koud en niet altijd even lekker om (lang) buiten te spelen. Wat is er lekkerder dan warm binnen gezellig te kleuren. 

Biebje speelt heerlijk in de sneeuw en heeft zelfs een sneeuwpop gemaakt. Geef jij haar wat kleur? Veel plezier! 

Je kunt de kleurplaat hier vinden: kleurplaat Biebje in de sneeuw 

 

Biebje viert kerst 
December 

Op deze vrolijke kleurplaat zie je Biebje die een kerstboom aan het optuigen is. Kleur jij hem mooi in? 

GRATIS Downloaden kan je hier doen: Kerst met Biebje