Bedenktijd & retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw postvervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Studio Bieb geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via vrolijk@studiobieb.nl Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met vrolijk@bieb-a-boo.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Maatwerk uitgezonderd
Producten die speciaal voor  u gemaakt worden, en via deze webwinkel gekocht, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Dit geldt voor alle  producten met eigen naam, tekst, data en de volledig gepersonaliseerde producten. 

 

Digitale producten uitgezonderd
Producten die u bestelt en die digitaal geleverd worden, kunnen na verzending niet meer retour genomen worden.

 

Annuleren bestelling
Het kan iedereen overkomen, dat je in een opwelling iets bestelt, en het later toch liever niet wilt hebben. Een bestelling kan alleen geannuleerd worden, indien het product nog niet gemaakt wordt. Zodra het productieproces is begonnen, is het te laat. Kant en klare producten kunnen geannuleerd worden, totdat ze op de post zijn gedaan. 

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Ik probeer dan de bestelling nog voor je te wijzigen.